Maribor je del Happy zgodbe

Posted: 03/04/2014 by mundasara in FEEL SLOVENIA
Oznake: , ,

Vsa večja mesta ga že imajo, od Pariza, New Yorka, Moskve ter Dubaja do Berlina in Splita. Tudi Ljubljana in Kranj ga imata. Govorim o Happy spotu, ki smo ga na mednarodni dan sreče posneli tudi v Mariboru!


Glasbeni hit Happy še vedno navdušuje po svetu in žanje uspeh. Pharell Williams, ambasador sreče, je pobudnik za snemanje spotov #Happy, s katerimi je želel ljudi po svetu spodbuditi, da preko posnetka dajo pomen sreči, pokažejo kaj jih osrečuje in s plesom navdušijo še ostale.

Happy Maribor

Mednarodni dan sreče smo zabeležili tudi v Mariboru, ko se je več zaporednih dni po različnih mariborskih lokacijah snemal spot Happy Maribor. Snemanje je potekalo pod vodstvom Lenje Faraguna, ki je avtorica ideje, da se ob plesnih ritmih na simpatični način predstavi tudi mesto Maribor. Namen spota ni le turistični prikaz Maribora in predstavitev mestnih znamenitosti, pripadnikov in dejavnosti, temveč tudi prikaz medsebojne povezanosti in pripadnosti ter želja po sprostitvi, pozitivizmu in raznolikosti.

Foto: Foto: Nino Verdnik (www.zurnal24.si)

Foto: Foto: Nino Verdnik (www.zurnal24.si)

 3,2,1, akcija!

V spotu je štajerska prestolnica predstavljena kot mesto sreče, kjer so se ob pestrosti dogajanja in različnih aktivnosti združile vse generacije Mariborčanov. Glavni sklop snemanja je potekal na trgu Leona Štuklja, kjer se je zbralo več sto Mariborčanov, ki so zaplesali ob ritmih pesmi Happy. Projekt Happy Maribor je uspel v vseh točkah pogleda. Privabili smo pozitivno energijo, odeti v rumeno predstavili utrip mesta ter ponovno dokazali kako malo je potrebno za srečo. 😉

Komentarji
  1. Sixtine Rose Boyer pravi:

    happy 🙂

Komentiraj