Mladinski teden z Ej!KArtico – 50 %!

Posted: 20/05/2011 by Ej!KArtica in Planet Ej!KArtica
Oznake: ,

Evropska mladinska karticaV času Mladinskega tedna bo veljala POLOVIČNA cena osnovne Ej!KArtice (5 EUR), odvijali pa se bodo različni mladinski dogodki po Sloveniji.

Mladinski teden se sicer pričenja 21. maja z vseslovensko mladinsko akcijo MladeFace, že nekaj dni prej pa se bodo začeli odvijati različni mladinski dogodki po Sloveniji – dnevi odprtih vrat, razstave, plesni in glasbeni nastopi, delavnice… celoten program Mladinskega tedna najdeš tukaj!

Noč mladih

Mladinski teden se bo zaključil z Nočjo mladih, 27. maja. Osrednja prireditev bo v Ljubljani, tej pa se bodo priključili tudi mladi v Litiji, Mirni, Slovenskih Konjicah, Ormožu in Pekrah. Dogajanje Mladinskega tedna lahko spremljaš tudi na Facebook-u!

Osnovna Ej!KArtica za 5 evrov!

Evropska mladinska karticaK Mladinskemu tednu se pridružuje tudi zavod MOBIN – če se v tem tednu od 23.-27. maja (med 9. in 16. uro) oglasiš na Gosposvetski 10 v Ljubljani, dobiš poleg kavice ali čaja in kul magnetka še osnovno Ej!KArtico – Evropsko mladinsko kartico – po polovični ceni! Cena osnovne Ej!KArtice, ki omogoča 100.000 popustov po Evropi in po Sloveniji, bo za vse mlade do 30. leta (neglede na status) v tem tednu samo 5 eur.
P.S. Ponudba NE velja za partnersko SŽ-Ej!KArtico

Kaj potrebuješ?

Za osnovno Ej!KArtico potrebuješ izpolnjeno prijavnico, osebni dokument in eno osebno fotografijo. Vse to do 27. maja (med 9. in 16. uro) prineseš na: zavod MOBIN, Gosposvetska 10, Ljubljana.

Če naročiš osnovno Ej!KArtico po pošti: najprej natisneš in izpolniš prijavnico, priložiš fotokopijo svojega osebnega dokumenta, priložiš osebno fotografijo in vse skupaj pošlješ na naslov: Zavod MOBIN, Gosposvetska 10, 1000 Ljubljana. Čez nekaj dni ti bo poštar prinesel Ej!KArtico, ki jo plačaš (skupaj s poštnino) in jo lahko takoj pričneš uporabljati.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s