Blato na Otočcu vabi

Posted: 17/06/2011 by geek peek in KULT-muska
Oznake: , ,

Dnevi se odštevajo, zabave željni mladi so nestrpni, približuje se…
Rock Otočec!

Raj se vrača nazaj

Sama velika in znana imena bendov so namenjena razgreti in navdušiti publiko (upam, da bo po končanem festivalu Otočec še stal ;)). Seveda ni fora Rock Otočca samo v blatu in koncertih temveč tudi v vseh drugih dogodkih, ki spadajo zraven, kot npr. tržica z modnimi dodatki, ki so nujna oprema za vsakega pravega Rock Otočana, razna igrala za odrasle kot npr. ogromni ročni fuzbal z ljudmi, svojo zabavo bodo našli tudi najmlajši, okoli bo strašila še Mama Manka s svojimi Rock Otočec fanti, kot vsako leto tudi poteka izbor miss in mistra Rock Otočca, podeljujejo tuš kabino (razen če letos še kaj več podeljujejo :)) in končno še presenečenje za na vrh torte doživetij in zabave.

Evropska mladinska kartica - osnovna Ej!KArticaKako do cenejših vstopnic?

Rerzerviraj si svoj košček trave pred glavnim odrom ob reki Krka med 1. in 3. julijemz Ej!KArtico imaš 6 EUR popusta na 3-dnevne vstopnice v predprodaji! Vstopnice z Ej!KArtica popustom so na voljo SAMO na naslednjih EVENTIMovih lokacijah:

  • Evropska mladinska kartica - SŽ-Ej!KArticaHiša vstopnic Citypark Ljubljana
  • Kino Šiška – Center urbane kulture
  • Hiša vstopnic Europark Maribor
  • INFO CENTRI Slovenskih železnic v Ljubljani, Mariboru in Celje

Če kupiš vstopnico v katerem izmed infocentrov Slovenskih železnic, ti zraven podarijo še bon za 50-odstotni popust za potovanje z vlakom. Več o Ej!KArtica popustu

Nastopajoči

Petek, 1.7.

GUANO APES (D), ELVIS JACKSON, VERSUS, ESKOBARS, COVER LOVER, STRANGERS (Veter v laseh), predizbor RO: ARHIBALD ARHIBALDOVICH , ZION PARK, ESSENCA, SIDE PROJECT, OVERTURES, SAMO KODELA, THE CLOSHERS, SUZINE SEMIŠKE, ŽMOHT

Sobota, 2.7.

THE TOASTERS (USA), JINX (HR), ZMELKOOW, ZAKLONIŠČE PREPEVA, KILL KENNY, BAKALA BLUES BAND, BHC,  ZOOPARK/Suoni Nella Notte(I), SENZA FISSA DIMOIRA S.N.N.(I),  predizbor RO: TURBO BLUES, PARAZITI P.13, PHUEL, CAN OF BEES, WILD ONES, TROPSKI PINGVINI, IS, EKLIPS, PROFEEL, BOG BARDS (Odprti mikrofon)

Nedelja, 3.7.

THE SUBWAYS (GB), S.A.R.S. (Srbija), TORONTO DRUG BUST, ADAM, RATED R (Danska), predstavnik HGF (HR), predizbor RO: STARA ŠULA, K SOUND XXX, NITROX, PRODUŽNI KABEL, DECK JANIELS, BLACK FISH, MUSHROOMS, SILENCE BEFORE, NUMERIKA, LAS CUERDAS (Odprti mikrofon)

Več info na: www.rock-otocec.com

Se vidimo na Rock Otočcu 2011! 😀

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s