Okusen festival: O jej

Posted: 17/06/2011 by matejapa in KULT-art
Oznake: , , ,

Želiš poskusiti nekaj domačega? Jota, jedi s pršutom, piro in šparglji. Zveni okusno? Pridi na festival O jej, druženje do sitega, kjer lahko okusiš  domačo hrano za spremembo od tujih in umetno pridelanih izdelkov, po katerih pogosto posegamo v trgovinah.

Tržnica z dobrotami

Festival O jej se bo odvijal se bo to soboto, 18. junija, v okviru muzejske poletne noči v četrti kulture Metelkova, natančneje na ploščadi med Slovenskim entografskim muzejem in Narodnim muzejem Slovenije med 18. in 24. uro. Poskusiti bo mogoče hrano iz naših krajev, na tržnici pa bodo prodajali sire, mesnine, oljčno olje, med in druge dobrote. Oba muzeja pa bosta v sobotni noči na ogled brezplačno. Med drugim bodo na ogled razstave o italijanskem ekspresu, zgodovini namiznih iger …

Igranje namiznih iger

“Poletna noč, umetnost, pisana tržnica, slastna večerja v družbi prijateljev in dobre glasbe. Okusno v vseh ozirih!” so zapisali v zloženki festivala. Organizatorji pa so poskrbeli tudi za pester spremljevalni program. Za glasbo bo poskrbel triso Vaska Atanasovskega, lahko se preizkusiš tudi v igranju namiznih iger, svoje sposobnosti hitrega mišljenja in reflekse pa lahko testiraš v skupinskem igranju Jungle speeda.

Več o dogajanju pa na spletni strani  festivala O jej.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s