Secret Garden – Flower Power

Posted: 29/06/2011 by mojcika in KULT-muska
Oznake: , ,

Secret GardenFestival elektronske glasbe Secret Garden, ki ga 1. julija 2011 prireja Društvo za promocijo elektronske glasbe Electric skoni, bo že tretjič gostoval na idilični in magični lokaciji na gradu Štatenberg, ki je v bližini kraja Makole pri Slovenski Bistrici.

Letošnja tema projekta je Flower Power, » kot že samo ime pove, se bomo letos vrnili v retro čas, kjer so kraljevale vse žive barve neba, čim večja sončna očala, hipi oblačila in moto: ljubezen in mir, povezovanje z naravo in vsemi živimi bitji. Mir, ljubezen bomo združili s čarobno okolico in posebno okrasitvijo gradu, kot je bilo to v navadi, z raznimi drevesi, bonsai itd. Letos bodo posebno mesto dobile seveda rožice v povezavi z odlično elektronsko glasbo,« je dejal organizator. Namen projekta Secret Garden je povezovanje elektronske glasbe in umetnosti z naravo in dobrodelnostjo.

Priznani slovenski in tuji DJ-ji

Organizatorji pričakujejo od 1000 pa vse do 1500 obiskovalcev, ki bodo uživali ob zvokih elektronske glasbe priznanih slovenskih in tujih DJ-jev. Tudi letos bodo za nepozabno zabavo skrbeli številni Dj-ji na dveh odrih: »Garden floor« – v atriju grada in »Indoor floor«.

Za noro zabavo bodo poskrbeli DJ-i

Secret Garden

Klen – Art Live,  Reaky , Björn B (Malta), Alexsis DJ aka Alex Sander, Anima-tic , Hack, Deyco, Lyteo, Greg Coleman, Ted Raslow, Mistina, GT, DBC, Sam.O.Sim , Gamut, Ticko …

Letošnje novosti

Novost letošnjega festivala bodo na prizorišču postavljene delavnice, na katerih se bodo obiskovalci lahko naučili osnov DJ-janja, žongliranja in mnogih drugih zabavnih dejavnosti. Nastopilo bo več glasbenih in ostalih ustvarjalcev z različnih področij; razni artisti, bruhalci ognja …

Vstopnina

V predprodaji vstopnica stane 12 evrov, na dan dogodka pa 15 evrov.

Več na:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s