Glasbeni Izhod – Exit 2011

Posted: 30/06/2011 by sajnevemkajdelam in KULT-muska
Oznake: ,
Darkwood Dub at Exit festival 2006

Image via Wikipedia

V zadnjih dneh je mesec junij pričel s poslavljanjem. Očitno si želi, da bi se ga zapomnili v kar najlepši možni luči in nam zato vsak dan podari poletno vročino in gorečo kroglo na modrem nebu. Ob misli, da bomo kmalu pustili prvi poletni mesec za seboj, mnoge med nami boli srce.

Poletni glasbeni izhod

Da bi ublažili svojo bolečino pa se lahko odločimo obiskati enega od največjih poletnih glasbenih festivalov s pomočjo katerega bomo pozabili na občutek časa, ki mineva. Festival Exit se je v zadnjih letih dokazal kot eden izmed največjih in domnevno tudi najboljših glasbenih festivalov na svetu. Tisti, ki smo se šele pred kratkim posvolili od svojih najstniših let, se morda sploh ne zavedamo, da bo letošnji Exit šele enajsti po vrsti. Veliki glasbeni festival se bo od 7. do 10 julija dogajal v pravljični Petrovaradinski trdnjavi, ki bedi nad prelepim Novim Sadom. Za brezskrbno uživanje v dogajanju se na festival lahko odpraviš z vlakom.

Vrhunski lineup
EXIT 2011 LINEUP

Image by Exit Festival via Flickr

Če gre verjeti letošnjemu lineupu, se bo glasba pričela v četrtek, 7. julija 2011 ob 18:00 uri, na Positive Vibration Reggae odru. Iz pozitivnih reggae muzikalnih vibracij pa se bo glasbeno dogajanje stopnjevalo sorazmerno z odhajanjem dnevne svetlobe. Vendar pa se bo glasbeni užitek tekom festivala ponovil vsaj štirikrat – v četrtek, petek, soboto in nedeljo. Slavni glasbeni festival je načrtovan izredno skrbno in skoraj zagotovo bo lahko vsakdo tekom festivala odkril svoj glasbeni vrhunec. Za to bodo poskrbeli: Jamiroquai, Pulp, Portishead, Nick Cave, Editors, M.I.A., Bad Religion, Underworld, Groove Armada, James Zabiela, DJ Sneak, Paul Kalkbrenner, Joris Voorn, Steve Aoki, Carl Craig, House of Pain, Laibach … in številni drugi.

Nepravično bi bilo, da bi že sedaj sodili kdo od nastopajočih je resnično vreden poslušanja. Obišči Exit in prisluhni glasbi z lastnimi ušesi!

Za podrobnejše informacije pa vsekakor priporočamo obisk domače strani festivala Exit.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s