Se vidimo na naslednjem Rock Otočcu!

Posted: 05/07/2011 by geek peek in KULT-muska
Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Rock Otočec

Glavne zvezde - Guano Apes

3. julija se je na Otočcu ob idilični reki Krka s soncem (na obrazih) zaključil 15. Rock Otočec.

Po besedah organizatorjev je kar 15.000 obiskovalcev uživalo v rock glasbi, blatu in drugih festivalskih radostih.

Čez dan chill-out…

Rock Otočec je sicer znan predvsem po koncertih in seveda kopanju v blatu, ampak čez dan se dogaja še kaj več: igrice in razvedrila kot so namizne igre, prodajali so se razni izdelki na tržnicah, izdelovali so začasne tatuje in rock otočec indekse.

Rock Otočec

Pester program čez dan

Dogajale so se tudi partije pokra, skakanje na trampolinu, zabavna rokoborba na napihljivi blazini, tudi rock otočcevo iskanje talentov in še in še. Obiskovalce so osvojili tudi Improligaši, ki že enajsto leto zapored zabavajo rock otočane. Poleg njih pa so na malem odru uganjali norčije tudi stand up komiki s celotnega Balkanskega polotoka. Še potujoči bobnarji so si prisvojili občinstvo za kar sploh ne potrebujejo odra. Najboljše, kar lahko Otočec ponudi, pa so razni ‘chill-out’ kotički za vse željne zasebnosti ali spoznavanja novih ljudi.

… ponoči pa rokerski raj
Rock Otočec

Rokerski raj ponoči

Ko je šlo sonce počasi spat, takrat se je v raju šele začelo dobro dogajati. V petek nas je presenetil dež, ki pa ni dolgo vztrajal. Nekateri najbolj navdušeni poslušalci so ustvarjalno poskrbeli za zaščito pred dežjem medtem, ko druge dež ni motil. Tretjim pa je dež kar prav prišel, saj so potrebovali malo umiritve po končani koncertni evforiji z Guano Apesi. Osvajalci rokerskih duš so bili tudi The Subways in The Toasters (nova generacija ska glasbe), Kill Kenny (vzhajajoča zvezda domače glasbene  scene), Strangers (15 letni rokerji), Jinx z nežnejšimi ritmi, slovenski Elvis Jackson, Zaklonišče prepeva, Zmelkoow in Adam ter srbski S.A.R.S. kot najbolj vroči bend na ozemlju nekdanje skupne države.

V blatu smo vsi enaki
Rock Otočec

Največji piercing na Rocku Otočec

Na Rock Otočcu srečaš same ustvarjalne duše, kot npr. največjega uživača na festivalu z največjim “piercingom” v Sloveniji ali “žejnega” obiskovalca, kateremu so se sline cedile v potoku (verjetno ne po blatu, ampak po pijači ;)). Bilo je poskrbljeno za pijačo in hrano (najcenejše top kosilo: testenine s bolognes omako – 2 evra , drugače pa so stregli tudi prave pojedine). Priskrbeli so tudi brezplačne avtobusne prevoze v Novo mesto po večkrat na dan, brezplačno polnjenje mobitelov in urejene umivalnice, tuše in sanitarije.

Niso manjkali ne mladi (ki so še v plenicah) in ne stari (brez skoraj vseh zob) rokerji po duši. Splača se priti na Rock Otočec, kot pravi nevesta, ki je s svojim izbrancem in družicami tam pripravila celo dekliščino in to kar tridnevno, je Rock Otočec pravi kraj, kjer se lahko počne vse!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s