Bruci, dobrodošli!

Posted: 19/09/2011 by mojcika in KULT-muska
Oznake: , ,
Letos na Brucu tudi Tabu.

Letos na Brucu tudi Tabu.

Več kot 10.000 brucev se bo lahko tudi letos zabavalo na prireditvi Bruc 2011. ŠOU Ljubljana prireja 26. oktobra že enajsti Bruc, na katerem se bo glasbeno dogajanje odvijalo na Gospodarskem razstavišču na dveh odrih.

Rock, elektronika in igre

Na glavnem odru bodo nastopili Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu, Društvo mrtvih pesnikov, Zlatko in Optimisti, The Tide, Heretic, Can of bees. Elektronsko glasbo pa bodo izvajali Funkerman, Beltek, Mike Vale, Vibe tonight (Collegium clubbing). Glasbeno dogajanje bodo dopolnjevale zabavne igre in obvezna slavnostna zaprisega za bruce.

Vstopnice za Bruca 2011 (od 7 do 10 eur) bo možno kupiti od 22.9.2011 dalje na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Simboličen vstop v študentsko življenje
Elektronika na Brucu 2011 - Beltek

Elektronika na Brucu 2011 - Beltek

Bruci bodo v mesecu oktobru prestopili prag fakultet in stopili novemu življenjskemu obdobju naproti. Prireditev Bruc s svojimi dejavnostmi – slavnostna zaprisega, športne in zabavne igre, koncert, druženje – predstavlja predvsem simboličen vstop v študentsko življenje, je povedal  Klemen Kristan, minister za obštudijske dejavnosti ŠOU v Ljubljani, in dodal, da na tak način že dobro desetletje na začetku študijskega leta ŠOU izreka dobrodošlico vsem brucem in njihovim starejšim kolegom.

Kristan brucem sporoča: »V študentskih letih boste pridobili veliko novih znanj, veliko novih izkušenj in stkali veliko novih poznanstev. Jemljite  študij resno, ne bojte se postavljati vprašanj in osvajati novih znanj. Ob študiju pa se ozrite tudi naokrog in spoznajte Ljubljano, kjer boste našli mnogo zanimivega, spoznali nove prijatelje in s tem razširili svoja obzorja.«

Obštudijske dejavnosti
Bruc 2011

Bruc 2011

Ena izmed osnovnih nalog ŠOU v Ljubljani je študentom pomagati pri tem, da se lažje in čim hitreje vključijo v študentsko življenje. Nudijo številne obštudijske dejavnosti in organizirajo športne, kulturne, izobraževalne, humanitarne, civilno-družbene in zabavne dogodke.

ŠOU točke se nahajajo na Kersnikovi ulici 4, v Študentski svetovalnici, v Študentski hiši SRCe na Židovski stezi 6  in tudi na vseh fakultetah. Več o dejavnostih ŠOU v Ljubljani najdeš na www.sou-lj.si.

Se vidimo na Brucu!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s