Sprejmi izziv!

Posted: 21/11/2011 by matejapa in GRAVItacija
Oznake: , , ,
Students of CEU

Image via Wikipedia

Novembra se je začel mesec mednarodnih izzivov (MMI), ki ga organizira resor za mednarodno sodelovanje Študentske organizacije Univerze v Ljubljani (ŠOU). Do 9. decembra se bo tako zvrstilo več kot 20 brezplačnih dogodkov, ki so namenjenim slovenskim in tujim študentom. In kaj se bo dogajalo?

Mednarodni mesec

Mesec mednarodnih izzivov sestavlja pet tednov z različnimi tematikami. Izobraževalni in zabavni teden sta že minila, zvrstili pa se bodo še kulturni, športni in slovenski teden. Tako imaš priložnost, da se na kratkih jezikovnih tečajih naučiš francoščine, italijanščine, španščine, portugalščine in ruščine, vseh pet tednov pa bo potekal tudi tečaj sloveščine za tuje študente.

V slovenskem tednu lahko vrtiš kuhalnico na tečaju slovenske kuhinje in pogledaš slovenske filme na filmskem večeru. Na slovenskem večeru pa bo predstavljena slovenska kultura in tradicija. Obiščeš lahko tudi muzeje, različne glasbene in plesne prireditve ter se udeležišl številnih brezplačnih delavnic – neverbalna komunikacija, javno nastopanje, geliranje nohtov in ličenje, izdelava voščilnic in venčkov.

Students Studying

Image by University of Denver via Flickr

Sprejmi izziv!

Mesec se bo zaključil 8. decembra s slovenskim večerom v Hostlu Celica, na katerem bodo predstavljene slovenske jedi in pijača, slovenske pesmi ter plesi.

Sprejmi izziv in se pridruži tudi ti!

Več informacij o programu lahko najdeš na Facebook profilu Mesec mednarodnih izzivov.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s