Nova muska: Daughtry – Break The Spell

Posted: 09/12/2011 by MissSunshine in KULT-muska
Oznake: , , , ,

Daughtry - Break the spellChris Daughtry, ki je Ameriko in svet navdušil s svojimi interpretacijami na resničnostnem šovu American Idol, sicer na tekmovanju ni zmagal, a je nedvomno eden od moralnih zmagovalcev tovrstnih oddaj.

Daughtry

Še ne dvaintridesetletni rocker je oče štirim otrokom, med njimi tudi deklici iz ženinega prvega zakona, ki jo je posvojil. Med oddajo so razkrili njegovo težavno pot do uspeha in Chris je postal ljubljenec občinstva. Po izpadu iz tekmovanja je zbral svojo skupino, jo poimenoval Daughtry in s pogodbo z založbo posnel prvenec, ki je postal najhitreje prodan rock prvenec vseh časov, saj je v tednu dni prodal milijon izvodov. Pred kratkim so izdali že tretji album, ki že pridno pleza po lestvicah.

Eden od Chrisovih nastopov na American Idol.

Break The Spell

Seveda je fantom več kot prelahko očitati, da so njihove skladbe ušesu prijetne in ti hitro pridejo v kri. Veliko manj lahko je priznati, da takšnih skladb ni tako lahko narediti, še posebej v času, kjer besedila le redko še kaj pomenijo. Daughtry ponujajo prav to. Glasbo, ob kateri boste skakali v zrak, plesali in se počutili močnejše, kot so vsi tisti, ki vam povzročajo preglavice, in besedila, ki bodo podprla vaše sanje, hrepenenja in vam vlivala moči. Daughtry imajo vse, kar so imeli nekoč bendi, kot so Creed, Nickelback in 3 Doors Down, a v marsikateri skladbi imajo še več. Imajo tisti nekaj, kar je omenjenim skupinam manjkalo, da bi postale večje, boljše in močnejše.

Drugi single z nove plošče,Renegade.

Mnogi kritiki Chrisa obtožujejo, da se preveč “posveča” ljubezenskim razmerjem na robu; tistim, ki so tik pred propadom ali pa se komaj, komaj rešijo iz krempljev temačnosti. Kritike gor ali dol, Chris je talentiran kantavtor, ki je ne le izjemno produktiven, pač pa tudi uspešen in brez dvoma je našel svoje poslanstvo, ki mu služi in sledi z vsem srcem.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s