Na silvestrovo pa ne bom doma

Posted: 23/12/2011 by mojcika in KULT-art, KULT-muska
Oznake: , , , , , , , , , , , ,

Ognjemet

Vonj po cimetu, kuhanem vinu in praženih mandljih se v prazničnem času mešajo v zraku. Mestna jedra razsvetljujejo številne lučke in barvne izložbe, ki vabijo k nakupu. K decembrskemu vzdušju pa pripomorejo številne prireditve v slovenskih mestih. Še posebej pestro bo na mestnih trgih na najdaljšo in še zadnjo noč v tem letu, kjer bodo zabave željni obiskovalci skupno odštevali.

Prestolnica

V Ljubljani je tudi letos poskrbljeno za najrazličnejše glasbene okuse. Glasbeni izbor na Kongresnem trgu je namenjen najširšemu krogu obiskovalcev, s trga pa je tudi eden najlepših pogledov na ognjemet. Nastopili bodo Novi Fosili, Jan Plestenjak in Čuki. Na Trgu francoske revolucije se bodo zabavali ljubitelji alternativne rock glasbe, katere bodo razveseljevali The Canyon Observer, Negligence, Pankrti, Niet, The Toasters. Na Pogačarjevem trgu bo odmevala popularna in narodno zabavna glasba. Nastopili bodo Poljanški, Krila in lumparija, Veseli Begunjčani, Peter Vode. Na Mestnem trgu pa bo novo leto dočakala generacija srednjih let, ki bodo uživali v družbi Anike Horvat z Bendom, skupine Time to Time in Nine Pušlar s skupino.

Ognjemet

Če si bolj za sodobne ritme pa odpleši v novo leto v kakem ljubljanskem klubu:

  • PURE NEW YEAR 2012 – Cvetličarna
  • SILVESTROVANJE 2012 – Inbox
  • GRAMOPHONEDZIE & friends New Year’s Special – F club
  • Sami hitiči za novo leto! – Gala hala, Metelkova mesto
Maribor, Celje, Koper

V štajerski prestolnici se bo silvestrsko rajanje začelo že dopoldne z nastopom skupine Čudežna polja in Pidži country band. V novo leto bo Štajerce pospremila Tanja Žagar, po ognjemetu pa pozdravila Helena Blagne Zaman. Tisti, ki se bodo odločila za silvestrovanje v Celju, bodo na Trgu celjskih knezov plesali ob zvoku glasbe skupine Rok’n’band, Primorci pa bodo v Kopru uživali ob ritmih skupine Pepel in Kri, pevca Zorana Predina in pevke Anike Horvat idr. Lahko pa pričakaš novo leto z LAST NEW YEAR’S EVE partijem v Ambasadi Gavioli v Izoli.

Silvestrov večer bo tako glasen in nabit z glasbeno energijo. Zapleši v novo leto v družbi prijateljev, dobre glasbe … Nekateri pravijo, da se po jutru dan pozna, torej naj bo tako veselo kot na prvi dan celo leto 2012.

Silvestrovanja v mestih:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s