Taxi rank sign

Upam, da nisi eden/ena izmed tistih, ki po zabavi sede v avto in v alkoholiziranem stanju pelje domov… ker nikoli ne veš, kako se lahko konča takšna “epizoda”. Če si star/a med 16. in 30. letom si priskrbi kupone za After taxi, ki te bodo ceneje in varneje odpeljali domov, pa čeprav se tega mogoče ne boš spominjal/a!

Zakaj After taxi?

Vožnja pod vplivom alkohola je pač prepovedana in trditve, da ko si pijan, voziš bolje, ne držijo! Ko se nameniš iz žurke domov, si lahko pokličeš taxi in se s kuponi  ceneje odpelješ domov, ne da bi te skrbelo za avto, parkirišče, parkirni listek, bencin, treznost, policijo, kazni in morebitno ogrožanje varnosti. Na “račun” tvojega kupona se lahko s teboj odpeljejo tudi tvoji prijatelji.

Kako do brezplačnih kuponov?

Kupone za After taxi dobiš takole:

After taxi

1. Izpolni prijavni obrazec in za dva tedna rezerviraj kupone.

2. Oglasi se v DrogArt infotočki, Infopeki ali PiNI. Tam brezplačno prevzemi svojo izkaznico in 5 kuponov v skupni vrednosti 20 €. Kupone lahko zate prevzamejo tudi tvoji starši.

3. Od srede do nedelje med polnočjo in 7. uro pokliči določeno taxi službo, pri kateri unovčiš svoje After taxi kupone in tako znižaš stroške taxi prevoza.

4. Pri plačilu unovči kupone – lahko posamično za manjši znesek ali več kuponov skupaj, če plačuješ večji znesek.

Ne samo zaradi alkohola, tudi če si zaspan/a, utrujen/a, jezen/a, depresiven/a ali pa posvečaš pozornost radiu ali mobitelu, postane tvoja vožnja tvegana in nevarna za vse udeležence v prometu. Dandanes pa so tudi denarne globe tako visoke, da je še toliko bolj pametno, da se v takem stanju ne usedeš za volan, ampak izkoristiš After Taxi!

Če te pa zanimajo še druge taksi službe, pa jih najdeš tudi na Kjesitaksi!

Povezave
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s