Ustvari svoj film!

Posted: 06/04/2012 by zdruzenjedrogart in KULT-art
Oznake: , , , , , , ,

Videocamera

Si že od nekdaj želiš ustvariti svoj kratek filmček? Ali pa si ravnokar ugotovil, da te to zanima? Sodeluj na brezplačnem filmskem študijskem krožku!

Drogartov filmski krožek

Študijski krožek ustvarjanja kratkih filmov bo potekal v prostorih DrogArt infotočke (Prečna ulica 6, Ljubljana, vhod je skozi dvorišče poleg Irish puba) in bo sestavljen iz štirih srečanj med 17. in 26. aprilom 2012. V uvodu se boš lahko seznanil/a z osnovami filmskega jezika in z uporabo video kamere ter z ustvarjanjem kratkih filmov, vsak udeleženec pa bo izdelal svoj kratek film. Da boš svoje znanje lahko razvijal/a naprej, boš izvedel/a še možnosti spletnega izobraževanja in mreženja na področju video produkcije. Udeležba je brezplačna. Ker je število mest, omejeno so obvezne predhodne prijave na simona@drogart.org.

DrogArtKaj je DrogArt?

Združenje DrogArt je nevladna neprofitna organizacija, ki se ukvarja z zmanjševanjem škodljivih posledic drog in alkohola med mladimi. Ena od dejavnosti je tudi infotočka, vključena v mrežo L’MIT (Ljubljanska mreža infotočk). Najdeš jih na Prečni ulici 6 (vhod je skozi dvorišče desno od Irish puba), vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00.

Želiš informacije?

IzberiSam.orgNa Drogart lahko prideš po informacije o škodljivih posledicah drog in alkohola ter o zmanjševanju tveganj pri uporabi teh substanc. Poseben kotiček je namenjen še letakom o dogodkih in prireditvah za mlade, mimogrede pa si lahko v žep vtakneš še brezplačen kondom ali party gumo.  Zanimive in uporabne informacije o drogah, alkoholu, spolnosti, zmanjševanju tveganj in še čem lahko izveš tudi na katerem od predavanj. Če želiš biti obveščen/a o aktualnih predavanjih, piši na simona@drogart.org. V Drogart infotočki organizirajo tudi različne brezplačne delavnice za mlade, nudijo pa tudi brezplačne After taxi kupone,  da se varno odpelješ po zabavi domov.

Če te zanima še kaj več, pokliči na 059 04 72 71, piši na info@drogart.org ali pa se oglasi osebno na Drogart infotočki (Prečna 6 v Ljubljani, od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00).

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s