ePRuveta idejČe imaš veliko zamisli, ciljev in načrtov, imamo zate en predlog: sodeluj pri projektu ePRuveta idej!

Eksperiment kreativnosti

Študentska sekcija društva za odnose z javnostmi pripravlja projekt  ePRuveta idej, ki je v bistvu festival kreativnosti in je namenjenem študentom z vse Slovenije.  Projekt ePRuveta idej bo potekal štiri dni – od 16. do 19. aprila 2012 na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. V sklopu dogodka se bodo odvila štiri predavanja, tri delavnice in ena okrogla miza.

K sodelovanju na dogodkih bodo povabljeni strokovnjaki iz različnih področij, ki se vsak na svoj način ukvarjajo z različnimi vidiki kreativnosti, na ePRuveti idej pa bodo prispevali s  svojimi izkušnjami in znanjem. Če naštejemo le nekaj imen in dogodkov: Svoboda pomeni početi, kar si sam želiš (Gašper Jemec), Lov za besedami: veščine tekstopisja (Katja Petrin Dornik), Spogledovanje s Photoshopom (Gordan Čuka)…

.

Kaj se bo dogajalo?

ePRuveta idej nudi pester in drugačen program, ki je dostopen na spletni strani projekta. Študentom in vsem ostalim  ne bodo ponudili le znanj s področja odnosov z javnostmi oziroma komuniciranja, temveč bodo seznanjali tudi z različnimi vidiki kreativnosti. Udeleženci bodo dobili odlično priložnost za pridobivanje novih idej in poznanstev, ki bodo nadvse koristna pri kasnejših izzivih v življenju, med drugim tudi pridobivanje pomembnih izkušenj in znanj s področja organizacije dogodkov.

Organizatorji so sestavili okviren program, pri katerem so možne še spremembe. Ne glede na spremembe pa bodo vsa predavanja, delavnice in okrogla miza imeli pridih kreativnega mišljenja in razmišljanja o kreativnosti z različnih vidikov.

Vse podrobnosti o projektu ePRuveta idej

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s