Teden mladihKomaj čakaš, da pomladi začne trgat in da se končno spet kaj začne dogajat na Gorenjskem? Delavnice, družabne igre, predavanja, koncerti, razstave, predstave,  stojnice, tečaji … vse to in še več te sredi maja čaka na Tednu mladih!

Teden mladih od 11. do 19. maja

V kranjski mestni knjižnici bo potekalo branje mladih z Vidom Valičem, izdelovali bodo tudi nakit iz gline in kresali iz kamnov. Za vse ljubitelje družabnih iger bo na voljo turnir v pikadu, ročnem nogometu, namiznem hokeju in v taroku. Poskrbeli bodo tudi za open air techno, noč silakov, stand up komedijo, modno revijo, zumbo pod zvezdami in stunt show! V središču mesta bo Bolšji trg in ustvarjalne tržnice.

.

Za otvoritveni glasbeni večer bodo zadolženi Tabu, Nina Pušlar, Lombardo in Šundr band. Potekal bo tudi festival neuveljavljenih skupin, koncert Glasbene šole Kranj in metal večer. Ušesa bodo polnili še z Adijem Smolarjem in E. V. A. z Evo Moškon, zaključni koncert pa bo s skupinami Big Foot Mama, Magnifico & Turbolentza ter Vibrator u rikverc, pridružila pa se jim bosta tudi zmagovalec Festivala neuveljavljenih skupin in zmagovalec izbora Osnovnošolski talent Tedna mladih.

Vstopnice le za nekatere dogodke, ostalo je brezplačno

Teden mladihNa Info točki KŠK (Gregorčičeva ul. 6, zraven Down Towna) je možno kupiti festivalsko zapestnico, ki omogoča vstop na vse večerne dogodke Tedna mladih. Prvih 300 zapestnic je na voljo po ceni 6 evrov, naslednjih 300 za 8 evrov, redna cena festivalske zapestnice, ki bo omogočala vstop na vse večerne dogodke Tedna mladih, pa bo 10 evrov.

1 evro od vsake prodane zapestnice v redni prodaji bodo namenili v dobrodelne namene – Društvu prijateljev mladine Kranj za letovanje otrok, ki prihajajo iz socialno šibkih družin, v mladinskem letovišču v Pineti.

Več o programu pa si poglej na glavni strani Tedna mladih.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s