EPK: Odpirajo se novi odri!

Posted: 11/05/2012 by petrinapetra in KULT-muska
Oznake: , , , , , , ,

Maribor 2010

Zabava nas tokrat kliče na sonce, na ulice! Maribor, v okviru Evropske prestolnice kulture, z majem odpira nove odre, na katerih se bodo odvijale živahne prireditve.

Vsi mladi na Poštno!

Če želiš začutiti študentsko vibracijo, moraš na Poštno! Tam se je 4. maja odprl oder, kjer lahko spremljaš različne avdio-vizualne instalacije, v prvi vrsti namenjene lounge in ambientalni glasbi v živo.

Oder Evropske prestolnice mladih

Od 11. maja se bodo ob petkih na trgu Leona Štuklja odvijali koncerti srednješolskih bendov. Oder promovira Kulturno prestolnico mladih, kar bo Maribor postal naslednje leto.

World music

Glasbo iz vsega sveta boš lahko spremljal na odru Židovski trg. Še posebej ne zamudi koncerta dvakratne grammyjevke iz Peruja – Susane Esther Baca.

Tea time at five o’clock

Tea timeCafova ulica je široko odprta turistom in tujcem, ki živijo v Sloveniji in Mariboru. Dogodki so namenjeni interaktivnemu druženju in spoznavanju novih ljudi. Lahko si ogledaš razstavo o Shakespearju in Dickensu. In kot pravi angleška kraljica: ob petih je čas za čaj!

Poletje v mestuMed zadnjimi se bo odprl oder Poletje v mestu na Gosposki in Vetrinjski ulici, kjer bodo za dober okus v ustih poskrbeli Rožmarin, Barista in Cantante. 29. maja pa lahko ob 20. uri prisluhneš Boštjanu Bračiču.

Dixie band na ulici

Županov oder prijateljstva in oder Štajerc bodo skrbeli za koncerte skupin iz pobratenih mest.

Se vidimo v Mariboru!

Maribor ob četici glasbenih in plesnih dogodkov ponuja tudi literarne večere, gledališke predstave in obilo umetniških razstav! Tistim, ki niste iz Štajerkega konca, priporočamo postanek v mestu Maribor vsaj za dva ali več dni.

Program na novih odrih EPK

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s