25. maj je dan za ljubezen

Posted: 23/05/2012 by mojcika in KULT-muska
Oznake: , , , , , , ,

Dan ljubezni - Open Air Party - Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici

Dan ljubezni bo tudi letos organiziran na idilični lokaciji ob ribniku Farovec, obdanemu s hribčki in gozdom in zgolj kilometer oddaljen od ceste Makole–Slovenska Bistrica.

Dva odra – rock in elektronski

Zbrani na Farovcu si bodo tako na ves glas prepevali tisto znano »Smisel življenja je ležanje na plaži …«, saj bodo nastopili in ozračje ogreli člani skupine Zmelkoow. Glasbene vibracije bodo oddajale še skupine First Cool, Radiovibes , Trash Candy in Poknjena struna.

Na elektronskem odru bo nastopil in zbrane popeljal v svet techna svetovno znani DJ Petar Dundov, ki je že nastopil in zabaval mlade na festivalih kot sta I Love Techno in Exit. Svojo kreativnost in znanje na področju glasbe bodo predstavili tudi DJ Ingredient, DJ Dexter, DJ J.De, DJ Tricky-D, DJ Dee See in Travolovsky.

Športno in družabno dogajanje

Na Farovcu bodo glasbo spremljale tudi športne in družabne aktivnosti. Prirejen bo namreč turnir v odbojki na mivki, predstavili bodo Slackline (hoja po ”gurtni”), svoje ročne spretnosti pa bodo lahko preskusili vsi, ki se bodo udeležili delavnic, kjer bodo izdelovali viseče mreže.

Tudi v primeru dežja – Dan ljubezni bo!

Open Air Music Festival stage Slovenskobistriški študentje so se odločili, da jih tudi slabo vreme na zaustavi, saj bodo v prizorišča v tem primeru pokrita.

Povezave:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s