CREAtivna tura po ZDA

Posted: 30/05/2012 by mancazobavnik in MOVEit
Oznake: , , , , , , , ,

Crea  tour 2012Te veseli potovati? Gledati slike, filme in poslušati zgodbe iz oddaljenih krajev? Potem povabilo na potopisno predavanje študentov informatike velja prav zate. Dogajalo se bo v torek, 5. junija 2012 ob 18.30, v predavalnici P2 na Fakulteti za računalništvo in informatiko (Tržaška cesta 25, Ljubljana).

CREA tour 2012

Ekipa 17 absolventov se je 24. marca 2012 odpravila na 45 dnevno potovanje po ZDA. Navdušeno so potovali, raziskovali in se učili. Pridno in vestno so se oglašali preko njihove uradne spletne strani, Twitterja, Facebooka in Google plus profila.

Pot s tradicijo

Strokovna ekskurzija po zahodni obali Združenih držav Amerike, ki se je ob zaključku študija udeležijo študenti informatike Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, je postala že vsakoletna tradicija. Izvajajo jo že od leta 2001.

Kaj pa letos?

Crea  tour 2012Tudi letos se je skupina absolventov odpravila na ekskurzijo z glavnim ciljem vzpostaviti stik s svetovno znanimi podjetji in univerzami ter tako spoznati njihov način delovanja.

Njihova pot se je začela marca 2012 in je trajala približno šest tednov. Srečali so se in s predstavniki vodilnih računalniških podjetij in njihovih razvojnih centrov. Intel, Microsoft, IBM, Google, Oracle, HP ter še mnoga druga podjetja, ki so jih obiskali, spadajo v sam vrh računalniške industrije ter narekujejo smernice razvoja informacijske tehnologije. Na seznamu izletniških točk so imeli tudi nekaj svetovno znanih univerz, kjer so se seznanili z načinom študija in se udeležili predavanj svetovno znanih predavateljev.

S potovanjem po ZDA so dobili študentje pomembna nova znanja in izkušnje, ki jim bodo koristila ob zaposlitvi doma ali v tujini.Ob vrnitvi domov bodo svoje vtise in izkušnje s strokovne ekskurzije delili na dogodku, 5. junija 2012, na katerega si tudi ti vabljen/a.

Srečno, “informatiki”!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s