Borza znanja

Posted: 06/06/2012 by petrinapetra in GRAVItacija
Oznake: , , , , , ,

Se želiš česa naučiti ali predati svoje znanje drugim in jim tako pomagati? Znaš rusko? Obvladaš tehniko hitrega branja? Morda te zanima grafologija ali klekljanje? Ali pa si računalniški mojster, ki obvladuje zanimive programe? Omenjena znanja so vroče žemljice v ponudbi Borze znanja.

Kaj je Borza znanja?

Na tej borzi najdeš vse tisto, česar na Zavodu za zaposlovanje ne najdeš. Borza znanja je informacijsko središče, kjer iščejo znanje, za katero bi vas na ZZZS samo čudno pogledali in prijazno rekli: »Gospodična, rutke pa pejte kam drugam farbat! To ni resno delo!« Ampak veste kaj – tudi »rutke farbat« je treba znati. Borza zbira podatke o ljudeh, ki iščejo točno določeno znanje in o tistih, ki to znanje imajo. Borze znanja najdeš v Mariboru, Novem mestu, Izoli, Murski Soboti, Škofji Loki, Ptuju, Celju, Postojni, Novi Gorici in Žalcu.

Kako ponudim svoje znanje?

Tako, da najprej obiščeš tebi najbližjo Borzo in se registriraš. Ali pa to storiš z e-prijavnico. Z geslom boš lahko dostopal do ponudb in povpraševanja. Oglaševanje je zastonj! Kot uporabnik lahko obiskuješ delavnice, dodajaš ponudbe kadarkoli želiš, vodiš delavnico in tako predstaviš svoje delo, izdelke pa lahko predstaviš tudi na razstavi!

Drugačno znanje za boljši jutri

Na Borzinem portalu si preberi zgodbe uporabnikov: nekaterim se uresničile otroške sanje – na zelo prijazen in poceni način. Marsikdo je lahko predstavil svoje delo, ki ga morda nikoli ne bi in bi tako ostal neprepoznaven. Zagotovo pa lahko srečaš nove ljudi in morebitne prijatelje.

Iščem-ponujam

Odklikaj semkaj in poglej kaj vse bi se lahko naučil! Kitajski pregovor pravi, da je dober učitelj boljši kakor sod poln knjig. Vendar pa je tudi dobrega učitelja treba najti. Pri iskanju je potrebna previdnost. Dodobra preglej vse informacije, pokliči ponudnika in se prepričaj, da ti bo znanje predal na kvaliteten način.

Več na spletni strani: Borza znanja

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s