Brezplačno na Rock Otočec!

Posted: 09/06/2012 by Ej!KArtica in KULT-muska, Planet Ej!KArtica

Rock Otočec: Vesmin Kajtazović, Na rokahLetos že 18., torej že polnoletni Rock Otočec, bo potekal kar 5 dni, od 27. junija do 1. julija 2012 na idilični lokaciji ob gradu Otočec ob reki Krki pri Novem mestu.

Preko celega dneva in noči bo poskrbljeno za čim ugodnejše dražljaje in udobje – poleg koncertov se obetajo še impro gledališča, stand up komike, igre v vodi, blatu in v zraku, delavnice, nočne didžeje, dnevne cirkusante …

Kako ceneje ali brezplačno na Rock Otočec? Z Ej!KArtico!

Ej!KArtica podarja 5 vstopnic za Rock Otočec!

Osvoji brezplačne vstopnice za Rock Otočec! Kako? Čist simpl! Vse, kar moraš storiti, je, da poveš, zakaj bi se udeležil/a festivala Rock otočec. Več o tem, kako lahko sodeluješ, lahko prebereš tukaj!

Z Ej!KArtico do cenejših vstopnic!

partnerska SŽ-Ej!KArticaOsnovna EjKArtica - Evropska mladinska kartica

Cena vstopnic za 4 dni festivala je 54 EUR (od 9.6.2012), za imetnike Ej!KArtice pa je cena 45 EUR. Na voljo so na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola, tudi preko Eventimove spletne strani.

Rock otočec: Vesmin Kajtazović, Na jezu

Na Rock Otočec se brezskrbno odpelji z vlakom – od železniške postaje do Otočca bo vozil brezplačni avtobus! Če vstopnico kupiš v infocentru SŽ (LJ, MB, CE), dobiš bon za 50% popust za nakup vozovnice za vlak za dve osebi.

Vstopnice veljajo od četrtka, 28. 6. 2012 do nedelje, 1. 7. 2012. Torej za kar 4 dni zabave in dobre volje ob bogatem glasbenem in spremljevalnem programu na idilični lokaciji pri gradu Otočec pri reki Krki. Kampiranje je zastonj.

Raj je na Rock Otočcu!

Gogol BordelloFestival letos prinaša prave poslastice v koncertnem smislu s programom, ki velja za najbolj raznolikega in bogatega vsaj zadnjih 10 let. Med gosti iz tujine izstopajo Gogol Bordello (ZDA), New Young Pony Club (VB), Kultur Shock (ZDA) in Kiril Džajkovski (Makedonija).

Ker pa Rock Otočec skrbi tudi za presenečenje iz tujine in pripelje v Slovenijo skupino, ki žanje velike svetovne uspehe, bo letos predstavil skupino Movits! iz Švedske, ki je doslej kar 7-krat nastopila na slovitem Glastonbury festivalu.

.

Rock Otocec: New Young Pony Club

Med gosti iz bližnjih držav izstopajo Bajaga & Instruktori in Hladno pivo, najbolj znani med domačimi izvajalci pa bodo Vlado Kreslin in Mali bogovi ter MI2. Med nastopajočimi ne bodo manjkali še drugi domači izvajalci, ki veljajo kot odlične koncertne skupine: Manouche, Allstar Big Band Krško, Orlek in Happy Ol’McWeasel. Letos Rock Otočec uvaja tudi posebno »kategorijo«, s katero želi opozoriti na slovenske glasbenike, ki so izredno doprinesli domači glasbeni rock kulturi.

Kaj se bo še dogajalo?

Rock Otočec: Matic Zorman, Skok blatnegaSeveda ne bo manjkal bogat spremljevalni športni, improligaški in zabavni program v obliki stand up komikov, različnih delavnic, športnih iger, kopanja v reki Krki in še mnogo drugega.  Poleg tega se obeta tudi prav poseben otvoritveni spektakel ČlovekA z bombami Anton Podbevšek teatra v režiji Matjaža Bergerja, glavno vlogo pa bo nosil Tomi Meglič iz Siddharte.

Več pa najdeš na spletni strani Rock Otočca.

Poletje bo dolgo in vroče …

Ej!KArtica Facebook stran… ampak obetajo se občasne plohe vročih popustov, dogodkov in iger! Če želiš biti na tekočem, “lajkaj” Ej!KArtico na Facebooku!

Več o Evropskih mladinskih karticah zveš na www.EJKArtica.si.

Želiš biti na tekočem z aktualnimi dogodki in projekti za mlade ter z zanimivimi novicami iz sveta Ej!KArtic?  Naroči se na mesečne Ej!KArtica e-novice!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s