Pridi na ples po ulicah!

Posted: 13/06/2012 by helenadolsak in KULT-art
Oznake: , , , ,

V soboto, 16. junija, je dan, ko lahko plešeš po ulicah Ljubljane in izražaš svoj L*factor – izražaš to, kar počneš s srcem. To bo dan radosti in pozitivne energije, dan povezanosti in ljubezni ter dan kreativnega izražanja.

Dancing in the streets of sLOVEnia – Plešimo vsi

Plesno potovanje Plešimo vsi

Dogodek Dancing in the streets of sLOVEnia – Plešimo vsi se bo pričel to soboto z ustvarjalnico pozitivnih sporočil ob 10. uri na Krekovem trgu pred Lutkovnim gledališčem, le-tej bo sledila predstava Plesalcev Luči. Program se bo nadaljeval z razigranim plesom po mestu, ko lahko mimoidočim deliš pozitivna sporočila, podariš nasmeh ali objem (ali kar oboje skupaj) ter jih povabiš, da skupaj zaplešete. Plesno potovanje se bo zaključilo v parku Tivoli na Jakopičevem sprehajališču, kjer lahko pokažeš svoj L*factor.

Dancing in the streets of sLOVEnia – Plešimo vsiPokaži svoj  L*factor!
  • Zaigraj na svoj instrument,
  • zapoj najljubšo pesem,
  • prinesi kaj za prigriznit
  • ali kako drugače pokaži svojo iznajdljivost
  • in ustvari nekaj lepega za vse.
Plesalci Luči

Zavod Plesalcev Luči deluje z namenom vnašanja dobre volje v prostore in med ljudi. Projekt Ples na ulicah – Dancing in the street vnaša pozitivno energijo v prostor mest in vseh, ki so v njem prisotni. Plesalci in glasbeniki preko lepote giba in zvoka ustvarjajo pozitivna sporočila. Plesne predstave so hkrati plesne terapije giba, dotika, pogleda in čutenja. S plesom želijo popestriti vsakdan, rutino hitenja ustaviti s plesnimi koraki in v življenje vnesti dobro mero igrivosti, na katero tako zlahka pozabimo.

Zatorej, če želiš v mozaik plesa, dobre volje in odprtega srca prispevati svoj košček tudi ti, se pridruži Plesalcem Luči v plesnem potovanju po Ljubljani.

Povezave

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s