Prihaja… Red Summer Party!

Posted: 19/06/2012 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , , , , , ,

Red Summer Party 2012Imaš rad plesno glasbo in bi rad vstopil v prve poletne dni z noro zabavo? Red summer party 2012 je prava rešitev zate.

Kdaj in kje?

Rezerviraj si čas v nedeljo, 24. junija 2012 in pridi na stadion Stožice (ta velika zabava bo prvič na največjem ljubljanskem stadionu!), kjer bo pokalo od pozitivnih ljudi in odlične glasbe. Prireditev v vsakem primeru bo, saj se v slučaju dežja prestavi v dvorano.

Kdo vse pride?

Najprej nas bosta ogrela dva dobra slovenska DJ-ja Beltek in Alex Cvetkov. Oba sta znana po tem, da naredita dobro vzdušje, ko stopita k mešalni plošči.
Tempo bo potem prevzel Calvin Harris. Lansko poletje je lansiral hit “Bounce” s pevko Kelis. Trenutno pa je njegova največja uspešnica »We found love«, ki jo je ustvaril skupaj z Rihanno.
Kot jagoda na vrhu smetane bo še na koncu Dj-jevski prostor zavzel Tiesto, ki se v Slovenijo vrača tretjič (v Izoli in dvakrat v Ljubljani). Ne dvomi, da bo dal od sebe maksimum in zarolal vse svoje dosedanje hite (C’mon, Who wants to be alone, Traffic ect) in še kakšno čisto novo.


Red Summer Party + Dance Republic

Organizatorji Red Summer Party-a in Dance Republic-e so se odločili, da združijo moči in naredijo skupaj en veličasten dogodek. Tako da vsi, ki ste kupili karto za Dance Republic, jo dobro shranite, saj boste lahko z njo prišli na prizorišče Red summer party-a.

Red Summer Party 2012Kako do Stožic?

Če nisi iz Ljubljane in bi se rad izognil nervozi in zapravljanju časa ob iskanju prostora za parkiranje, se lahko do Ljubljane pripelješ z vlakom, nato pa se do stadiona Stožice odpraviš z mestnim avtobusom, z lokalnim vlakom (in delno peš), s kolesom ali peš. Več o tem, kako do Stožic preberi na spletni strani Slovenskih železnic. Če vstopnico za koncert ali prireditev kupiš v Infocentrih SŽ v Ljubljani, Celju ali Mariboru, dobiš za povrhu še bon za 50 % popust za nakup vozovnic za vlak za dve osebi!

Obeta se nam presežek zabav v naših krajih. Dober vstop v lepo in vroče poletje!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s