Dvorana Stožice pokala v plesnih ritmih!

Posted: 28/06/2012 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , , , , ,

Zgodil se je … Red summer party! 24. junija 2012 je na Stožicah plesalo in norelo nekaj tisoč ljudi.

Red Summer Party 2012

Žur poletja!

Na plesišču se je našlo tako pripadnike mlajše kot tudi malo starejše generacije, privržence katerega od izvajalcev ali pa ljudi, ki niso poznali niti enega in so se prišli zgolj zabavati. Sprva je bilo mišljeno, da bo dogodek na stadionu, a so ga organizatorji zaradi slabe vremenske napovedi prestavili v dvorano. Obiskovalci so se pritoževali glede tega dejstva, a pravih žurerjev to ni zmotilo.

Slovenske DJ barve za ogrevanje

Mlada slovenska upa Alex Cvetkov in Beltek sta opravila svojo nalogo več kot pohvalno. Prvi je mogoče imel malce več smole, da je moral na začetku vrteti pred malodane prazno dvorano. A oba sta občinstvo dobro razgrela in spravila v plesno razpoloženje.

Red Summer Party 2012

Pred-party s Calvinom Harrisom

Točno ob pol enih zjutraj je dobrodošlico v nov dan izrekel Calvin Harris. Potrdil je svoj glasbeni status. Dokazal, da ima izvrsten občutek za mešanje glasbe. S priključitvijo vrhunske pirotehnike je pustil poseben pečat. DJ, pop in druge lestvice se mu klanjajo z razlogom. Začel je s pesmijo I’m not alone, ki je tudi oznanila začetek njegove glasbene kariere.  Sam vrh njegovega seta pa je bila mega uspešnica, ki je bila posneta v sodelovanju z Rihanno – We found love.

.

DJ Tiësto navdušil

Za grandfinale je nastopil DJ Tiësto. V tem trenutku so obiskovalci pozabili na vse drugo in masovno rinili naprej proti odru, da bi doživeli ta glasbeni, animacijski, pirotehnični in vsesplošni spektakel.

Na začetku je zarolal svojo novejšo produkcijo, v stilu kompilacij Club Life. Sledile so njegove »klasike«, ki se jih je v vseh sedmih albumih do sedaj kar nabralo. V nadaljevanju  je tudi pocrkljal publiko, ki ga ne pozna, in zavrtel uspešnice, v rangu Forever young. Za pompozen konec je zavrtel še svojo »petardo« Maximal crazy in ples na vrhu svoje mešalne konzole.

Mnogi mu naprej mečejo, da se premika iz trance-a preveč v house. S tem nastopom jim je zavezal zlobne jezike, saj je Tiësto dokazal, da ima občutek za poigravanje s čustvi in petami žurerjev na plesišču ter je vse to predalčkanje popolnoma odveč.

Red Summer Party 2012

Nabolj nora zabava v mestu to poletje

Tiësto se je res potrudil, saj je predvideni dvourni nastop raztegnil na skoraj tri ure, na svoji konferenci iz srca pohvalil Belteka, ki je v tistem trenutku igral, ter ne nazadnje pridno nagovarjal svoje občinstvo. (Psst, sušlja se že, da ima namen ponovno priti nazaj.)

Okoli pete ure zjutraj so se prižgale luči dvorane prijetno okrašene z rdečimi baloni, dežniki in trakovi. Publika je kljub neznosni vročini zdržala in prizorišče proti jutru zapustila navdušena.  Odličen začetek poletja!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s