DJ Umek pravi: 11. Žur z razlogom bo!

Posted: 21/08/2012 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , ,

V soboto, 25.8.2012 bo spet prav poseben dan. Pridruži se žuru z DJ Umekom!

Žur z razlogom

Pozor, pozor … v Tivoliju bo pokalo!

Kaj se bo že 11. zapored dogajalo v soboto? Po vsej verjetnosti bo dež (če ne kar nevihta), ki je postal zvesti podpornik dogodka  … Plošče pa bo že tradicionalno vrtel DJ Umek in njegovi klubski kolegi, hell yeah!

Od 16. ure naprej bo zelenica ob bazenu Tivoli ali po domače »Pasja raven« spet postala meka in kraj za romanje vseh mladih, žurerjev in podpornikov iz cele Slovenije. Mimogrede, letošnja novost bo, da bodo vstopnino (1 evro) v obliki donacij zbirali v »kešu« in ne prek SMSov. Vsa zbrana sredstva bodo šla zmagovalcem akcije MLADI ZA MLADE.

Žur z razlogom

Kaj je novega in dela 11. Žur z razlogom poseben?

Letos so organizatorji prvič objavili razpis in pozvali nevladne organizacije, da prijavijo svoje projekte in se potegujejo za sredstva zbrana na Žuru z razlogom. Na razpis za (so)financiranje projektov ali programov se je prijavilo kar 79 projektov, strokovna komisija pa je med prijavami izbrala tri projekte, ki so se uvrstili na glasovanje za dodelitev sredstev. Ti projekti so ‘Služba me – ne išče’, ‘Sklad za ideje mladih’ in ‘Šola zdravega odraščanja’.

Za svojega favorita lahko mladi glasujemo vse do 23. avgusta do polnoči in sicer na spletnem mestu www.orto.si/zurzrazlogom, na Facebooku www.facebook.com/zurzrazlogom ter mobilni strani m.zurzrazlogom.si. Program ali projekt z največjim številom glasov bo razglašen v soboto, 25. avgusta na prireditvi. Bravo zmagovalcu! Če podpiraš to akcijo – oddaj svoj glas!

.

Psst, posebna informacija!

To bo eden in edini Umekov nastop v Sloveniji letos in pravi, da se bo še posebej potrudil … Dekleta in fantje, gospodične in mladeniči, dame in gospodje … izkoristimo ponujeno priložnost!

Več kot preveč dobrih motivov je, da zažuraš … in to z razlogom. Se vidimo!

Žur z razlogom

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s