Se kdaj vprašaš, kako bi se slišal ritem mladosti? Če si se … pojdi preverit v petek,  7. septembra v BTC v Ljubljani. Na relaciji Kolosej-Altlantis bo noro utripalo!
Ritem mladosti (foto: Marko Ocepek)

Ustvarjalno!

Od 15. ure naprej se bodo dogajale razne delavnice, ki spodbujajo kreativnost mladih. In kar je zelo pomembno: brezplačne so.

Glasbeno!

Proti večernih uram se začne še drugi del enodnevnega kreativno glasbenega festivala. Na dveh odrih se bodo pomerili  domači in tuji glasbeniki.

Zaenkrat so na seznamu nastopajočih Tony Cetinski, Big foot mama, Kingston, Zlatko, Trkaj, April, Nika Zorjan, DJ Sylvain, Mike Vale ter mnogo drugih.
Ritem mladosti (foto: Marko Ocepek)

Svetovno!

Po bendih September, Agnes in R.I.O. prihaja na Ritem mladosti  zvezda večera, ki je svetovnega formata – Steve Edwards.  Je glas hitov World hold on, Watch the sunrise, Somewhere beyond … in še bi lahko naštevali.

.

Nenavadno!

Organizatorja Collegium Mondial travel in radio Antena sta sporočila, da bo letos tudi nekoliko nenavaden voditeljski par. Dogodek bo  povezoval Vid Valič, ob njem pa se bo z izzivom “dostojno stopiti v visoke petke dosedanje voditeljice” spoprijel nihče drug kot Gverilec Birko.

Ustvarjalnosti, zabave, plesa in veselja ne bo manjkalo … se vidimo! 🙂

.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s