V Makole na rock!

Posted: 03/09/2012 by Ej!KArtica in KULT-muska
Oznake: , , , , , , , ,

Med Pohorjem in Halozami bo v petek, 7. septembra, ponovno odmeval rock.

Slovenščina: Big Foot Mama pred koncertom v Kr...

Idi v Makole!

Med letom miren in nekoliko zaspan kraj Makole, se vsako jesen prelevi v gostitelja enega izmed največjih koncertnih dogodkov na tem območju. Septembrski koncert bo navkljub tradicionalnosti letos nekoliko drugačen. Če so tri leta skrbeli za rock vročico člani skupine Mi2, bo letos valove energije sproščala Big Foot Mama. Organizator Turistično društvo Makole se je letos odločil, da bo priložnost nastopanja ponudil neuveljavljenim glasbenim skupinam, ki pa po kakovosti in svojevrstnosti nikakor ne zaostajajo za tistimi “večjimi” bandi.

Rukola

Program

Ko bo sonce začelo toniti za haloškimi griči, bodo na oder kot prvi stopili Tropski pingvini. Po pingvinskem glasbenem objemu, bo sledila nič kaj zelenjavna Rukola, punk skupina, ki s svojimi družbeno-kritičnimi pesmimi brez dlake na jeziku opozarja na naravo človeštva. Tik pred osrednjimi gosti Big Foot Mamo pa se bo predstavil še rock band Atlantida. Zadnje atome moči bodo iz obiskovalcev s svojo mladostniško razposajenostjo in energičnostjo poskušali izvabiti člani skupine Shout Box. Če bo petek posvečen rocku, se bo sobota odela v ritme valčka in polke z Modrijani.

Shout Box

Na koncerte z vlakom!

Omeniti velja letošnjo novost: v petek, 7. septembra, bo možnost prihoda v Makole z vlakom:

  • iz Maribora ob 19.20 uri – prihod v Poljčane ob 19.49 uri (vlak 2925) / nazaj iz Poljčan ob 2.38 uri – prihod v Maribor ob 3.04 uri (vlak 2006)
  • iz Celja ob 19.25 uri – prihod v Poljčane ob 19.59 uri (vlak 2924) / nazaj iz Poljčan ob 1.38 uri – prihod v Celje ob 2.02 uri (vlak 2007)

Več o železniških povezavah najdeš na www.slo-zeleznice.si. Z železniške postaje Poljčane bo organiziran brezplačni avtobusni prevoz.

Vstopnice že od 5 EUR

Cena vstopnice do 21. ure je 5 EUR (brez možnosti izstopa iz prireditvenega prostora), po 21. uri 8 EUR. Vremenu se tudi letos prireditelji ne bodo pokorili, saj bosta prireditvi potekali pod šotorom.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s