Ej!KArtica zgovorne majice: Kolesarim... torej semSi za miselno nevihto in zgovorno majico? Ekipa Ej!KArtice te vabi, da sodeluješ v nagradnem natečaju Zgovorne majice: Sem za ZDRAVO!

Sodeluj v možganski telovadbi…

…in si primisli MAJICO s tvojim lastnim napisom, hud 4GB USB ključek ali Ej!KArtico. Vse, kar moraš storiti, je, da si izmisliš eno misel na temo zdravega življenja. Časa imaš do 26. oktobra 2012!

Si za zdravo?

Kaj misliš o zdravi hrani, kaj počneš za boljše počutje, kako najraje migaš? Ali veš, da so antibiotiki lahko škodljivi in da ni vse res zdravo, kar reklame obljubljajo? Da lažje najdeš navdih za misel (in bolj zdravo življenje), smo zate zbrali zanimive članke in nasvete iz sveta zdravja: o zdravih in škodljivih prehrambenih izdelkih, o stresu in mentalnem zdravju ter o športih v naravi in v dvorani!

Ej!KArtica zgovorne majice: Raje zumba 1x na teden kot "kavč potejto" cel teden      Ej!KArtica zgovorne majice: En burek na dan NE prežene zdravnika stran     Ej!KArtica zgovorne majice: Bolje tek pred jezno veverico kot tek za busom

Kako sodeluješ?

Zgovorna majica - Ej!KArticaNa info@ejkartica.si pošlji do 26. oktobra 2012 svojo kratko misel (do 10 besed, da ne bo majica postala šotor). In ne pozabi pripisati svojih kontaktnih podatkov (ime in priimek, letnica rojstva, naslov, pošta in kraj, telefon). Sodelujejo lahko vsi med 12. in 30. letom starosti. Poglej še v pravila za sodelovanje. Najboljše misli bodo izbrane s spletnim glasovanjem v spletni galeriji.

Nagrade, nagrade!

Najboljša misel bo dobila svoj prostor na majici. Misli na 2. in 3. zmagovalni stopnički bosta prejeli res poseben 4GB USB ključekSedem naslednjih misli, ki se bodo drenjale na 4. zmagovalni stopnički, pa bodo vse po vrsti prejele osnovno ali partnersko Ej!KArtico. Najbolj vztrajni glasovalci (3) se bodo potegovali za Ej!KArtice, naključno izžrebani (5) pa za magnetke za hladilnik ali kakšno drugo zanimivo nagrado. .

.
Ej!KArtica Facebook stranVeč o Ej!KArticah – Evropskih mladinskih karticah zveš na www.EJKArtica.si.

Želiš biti na tekočem z aktualnimi dogodki in projekti za mlade ter z zanimivimi novicami iz sveta Ej!KArtic?  Naroči se na mesečne Ej!KArtica e-novice!

Ej!KArtica je tudi na Facebooku – postani Ej!KArtica fan!
Klikni “like” na Ej!KArtica Facebook strani!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s