Skupna zgodba

Posted: 20/10/2012 by malaanja in GRAVItacija, Planet Ej!KArtica
Oznake: , , , , ,

Digitalne zgodbe - Skupna zgodbaKaj sem počela prejšnji teden? Nič posebnega.
No, to je laž.

V ponedeljek in sredo popoldne sem se udeležila delavnice Digitalnih zgodb Zavoda MOBIN. Tokratna delavnica je bila na temo medgeneracijskega sodelovanja in sem si rekla, da enkrat pač moram probati, kako te delavnice izgledajo.

In kaj smo počeli?

Najprej smo se spoznali. Ta stari pa ta mladi. Skozi zabavne naloge smo odkrivali kdo smo. Ugotovili smo, v čem smo si podobni in v čem se razlikujemo.

Moram priznati, da smo si bili zelo podobni, le starost in izkušnje se bile različne. 🙂 Pri spoznavnem delu je bilo vzdušje sproščeno in zelo zabavno. Bilo je precej smeha, predvsem zaradi najrazličnejših zgodbic, ki so švigale na okoli.

Skupna zgodba?

Preko spoznavnega dela smo se povezali in začutili, s kom bi želeli pripraviti zgodbo. Med pavzo smo se tako previdno, kot na zmenku :), potipali in se odločili, da zgodbo pripravimo skupaj. Navdušeni smo nato naše ideje veselo razlagali, oblikovali in jih premetavali sem in tja.

Digitalne zgodbe - Skupna zgodba

Epilog

Ideje so tako napolnile računalniško učilnico in se počasi zlivale na papir. Na papirju pa so do srede tudi ostale, ker je tudi dobre ideje potrebno malo prespati. V sredo smo svoje ideje povezali s slikami ter jih oblikovali v digitalne zgodbe. Kakšne kratke video zgodbe smo naredili lahko pofirbcaš tukaj. Kaj naj še rečem? Delavnica je bila zabavna, poučna in kreativna. Vsekakor zabavno preživeta dva popoldneva!

Digitalne zgodbe - Skupna zgodba

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s