Mednarodni festival pene II

Posted: 25/10/2012 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , , , , , , ,

20. oktobra se je že drugič izvedel spektakel z vizualnimi in laserskimi efekti, hektolitri pene, ognjenimi plameni in plesnimi točkami … Dobrodošli na International Foam Festival! Žal tokrat brez glavne zvezde…

International Foam Festival II

Fedde Le Grand zbolel, a množica ga je čakala

Lansko leto je dvorano Gospodarskega razstavišča do zadnjega prostega prostora napolnil Avicii. Z letošnjo izvedbo pena partya je obisk upadel in bil nekoliko skromnejši. In to kljub dejstvu, da so bile vstopnice na voljo po precej bolj prijazni ceni.

Veliko ljubiteljev plesne glasbe je prišlo na “festival pene” zaradi zvezde večera, Le Granda. Na žalost je le ta zbolel in jih ni mogel razveseliti s svojim nastopom. Slaba stran je, da se tega dejstva ni nikoli na prireditvi javno povedalo in so ga mnogi čakali dolge ure zaman. Res pa je, da če si bil med partijem na internetu, si lahko na Le Grandovem Twitter in  Facebook profilu videl njegovo objavo: “Zelo mi je žal, da moram naznaniti, da nocoj v Sloveniji zaradi bolezni ne bom mogel nastopiti. Res mi je žal.” Vendar verjamem, da večina obiskovalcev ni slonela na mobitelih in preverjala njegovega profila.

.

Niki Belucci naredila dobro vzdušje

Dejstva, da glavne zvezde večera ne bo, pa verjetno ni opazil moški del publike, saj je bila v tolažbo Niki Belucci, madžarska didžejka, ki je znana po tem, da je bivša porno igralka in da včasih glasbo vrti zgoraj brez. A kljub temu, da je na Gospodarskem razstavišču ostala z majico na sebi, je vseeno požela precej navdušenja, saj je vrtela dobro glasbo in ustvarila dobro atmosfero.Niki Belucci @ Bobino club

Vsi ostali tudi niso razočarali

Tudi Deniz Koyu, Danny Avila, Wylie Dux in Alesso Bomba so poleg zgoraj omenjene didžejke uspešno krmarili po peni in dodobra razgreli publiko.

Razpeti med peno, varnostniki in konfeti

Za poplesavanje v peni je bil namenjen zgolj sprednji del stojišča. Kar je v bistvu prav, saj si lahko izbiral med tem ali boš ves moker in ti bo vse polzelo, ali boš zgolj opazoval. Tiste z VIP vstopnicami je milnica čisto obšla, a so imeli boljši razgled in konfete. Izpostaviti pa moram še, da je bilo varnostnikov res veliko in so konkretno oddelali svoje delo.

Skozi ples, dobro voljo… do naslednjega International Foam Festivala… Se vidimo! 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s