Slovenski svet ustvarjalnosti je združenje kreativcev z namenom. Trudijo se, da bi slovenski ustvarjalci imeli svoj prostor pod soncem, ki hkrati sledi še dobrodelnosti.

Ustvarjanje izboljšuje svet

Društvo SSU združuje 140 članov, ki svoje izdelke velikokrat podarijo v dobrodelne namene. Denar so zbirali za Zvezo prijateljev mladine, Ozaro in druge, trenutno pa poteka akcija za žrtve poplav, ki si jo lahko ogledaš na njihovi Facebook strani – licitacija bo 24. novembra.

Pridruži se

Če tudi ti ustvarjaš, imaš možnost, da se društvu SSU pridružiš in pokažeš svoje unikatne izdelke. Prav tako ustvarjalci pripravljajo tudi delavnice za vse, ki se želijo spoznavati z različnimi tehnikami in materiali. Občasno potekajo še natečaji, na katere se lahko prijavijo vsi.

Ideje za ustvarjanje - SSU

Spletne učilnice ustvarjalnosti

Na angleških spletnih straneh najdeš vse polno opisov, kako naredite tisoč in eno stvar. V slovenskem jeziku je tovrstnih prispevkov seveda veliko manj.

Ideja o deljenju idej, ki so se povezale še z dobrodelnostjo, se je porodila Romani Rožman, predsednici društva. S tem namenom imaš na spletni strani SSU spletne učilnice, kjer najdeš  tisoč in en postopek, ki ti bo pomagal pri kvalitetnejšem ustvarjanju! Učilnice so brezplačne!

Podpri domače ustvarjalce

Eden izmed ciljev društva je predvsem podpora slovenskim ustvarjalcem, ti pa jih lahko v zimskem času podpreš tako, da svoje bližnje in prijatelje obdariš z unikatnim izdelkom, ki nosi pečat dobrodelnosti. Zagotovo imamo vsi raje posebna darilca, četudi še tako majhna, ki so namenjena samo nam. V spletni trgovini društva najdeš pisano izbiro izdelkov: od nakita do naravnih mil.

Pa prijetno izbiranje!

Vse o Slovenskem svetu ustvarjalnosti:

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s