Replika! Tin Vodopivec za stand up komika :)

Posted: 05/12/2012 by mancazobavnik in KULT-art
Oznake: , , , , , , ,

Tin Vodopivec je ta hip eden izmed top  imen  slovenske stand up comedy scene. Prepoznaven je po svojevrstnem in premetenem obzervacijskem humorju. Ter krasi ga to, da izhaja iz vsakdanjega življenja.  Všeč je tako mladim, srednje starim in starejšim.

tin-vodopivec2

Že od malega ve, kaj dela.

Svoj krstni nastop je doživel v letu 2006. Je bil eden izmed prvih, ki je stand up prinesel v še tako oddaljeno vas. V svojih prvih dveh letih nastopanja je zbral 100 nastopov in bil povabljen na vse večje festivale.

Vedno bolj odmeven je tudi v tujini. Saj ima redne nastope v Veliki Britaniji in Hrvaškem ter zelo pogosta gostovanja v evropskih prestolnicah, kot sta Beograd in Budimpešta.

Replika!

To je naslov vroče predstave, ker kart skorajda ni več mogoče dobiti. Tin Vodopivec je čisto prvi pogumnež, ki bo šest večerov zapored spravljal v smeh v našem osrednjem kulturnem hramu. Govora bo predvsem o izpiljenih observacij sveta in komentiranja dogodkov v njegovem značilnem slogu. Poseben čar dogodku pa bo dajala okrogla Štihova dvorana, ki omogoča edinstveno izkušnjo izvedbe in spremljanja 360-stopinjske predstave.

“Komaj že čakam na teh šest večerov v Cankarjevem domu. Zadnji mesec intenzivno nastopam po celi Sloveniji, da bi čim bolj stestiral novo gradivo in prišel na Repliko v polni formi. Poleg tega intenzivno vadim improvizacijo, saj stojita dve tretjini šova na pripravljenem gradivu, tretjina pa na prilagajnju vsakokratnim situacijam in odzivom občinstva,” je pred šestdnevno zasedbo Cankarjevega doma povedal gostitelj večerov, katerega pot na Repliko lahko dnevno spremljate na njegovem osebnem Facebook profilu http://www.facebook.com/tin.vodopivec.

“Dovolite, da se ob tem zahvalim številnim novinarjem in medijem, ki so v zadnjih tednih namenili pozornost temu projektu in o njem obvestili svoje občinstvo. Slovenska stand-up scena je še zelo mlada, zato me veseli, da postajamo s takimi projekti tudi vse bolj medijsko zanimivi.”

……………………………….

Vabljeni na šest simpatično-bizarnih nepredvidljivo-sproščenih norčavih in lahkotnih večerov komedije našega mednarodno najbolj aktivnega stand-up komika. Obilo zabave in smeha!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s