Red Party…božiček style :)

Posted: 07/12/2012 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , , , , , , , ,

Obujaš spomine na zadnje poletje? Ter se spominjaš kako se je v njega vstopilo v velikem slogu na velikem partyu v Stožicah 24.6.2012. Ne boš čakal/a dolgo na nove dogodivščine…prihaja nova nora zabava 🙂 Vse to zagotavlja letošnji Red X-mas Party, ki se bo 15. decembra odvil v ljubljanski Dvorani Stožice.

Zvezdniško…najbolj doslej.

Glavni motivator tokratne rdeče zabave bo  Armin van Buuren, najbolj priljubljen DJ na svetu po izboru bralcev revije DJ Magazine. Zagotovo ga poznate po številnih hitih, kot so In and out of love, Fine without you ect.

………………

Na Red X-mas Partyju ne bomo plesali samo pod Arminovo taktirko, saj so tudi ostali nastopajoči največji mojstri v svojih žanrih. Ferry Corsten je prav tako eden največjih trance didžejev vseh časov, z Arminom van Buurenom pa sta nerazdružljiva predvsem v studiu. Dimitri Vegas & Like Mike sta še posebej sveža house senzacija, v zvezdniške višave ju je povzdignil belgijski festival Tomorrowland, za katerega sta prispevala naslovno pesem. Mitch Crown je vzhajajoča nizozemska zvezda, Red X-mas Party pa ni pozabil niti na domače izvajalce: občinstvo bodo ogrevali Ele7en, primorski kolektiv, ki se spogleduje tudi z dubstepom.

Novo, sveže, nepozabno!

red-party-2Da se ne bo samo poslušalo, ampak tudi gledalo se že ve. Saj se napoveduje ekstravaganten plesni program, ki bo poskrbel za celostno izkušnjo. Scenografija, ki bo baje vzemala dih, bo seveda večinoma v rdeči barvi. A da ne bo ostalo zgolj pri kolisah bodo  poskrbeli izbrane plesalke in plesalci, ki so največji umetniki svoje zvrsti. Obetajo se akrobatske točke (tudi na lestencu!) , nenavadni performensi (recimo ples v velikem kozarcu za šampanjec, opa!) in program, ki ga ne boste mogli pozabiti (da kostumov, peres in vsega živega sploh ne omenjam). Ne gre pa pozabiti, da bodo DJ-je in vse nastopajoče spremljajo veliko pirotehnike in drugih vizualnih efektov. Pokalo bo…pokalo 🙂

15.12. naj se dvorana Stožice dobro pripravi…ker prihajamo! A ne?! Na videnje 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s