Glasbena ekstaza do jutra!

Posted: 21/12/2012 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , , , , , , ,

15. december 2012 si bomo vsi obiskovalci zapomnili po ultimativnih ritmih, ki so nas izstrelili v posebno pozitivno energijo, vse tja do jutranjih žarkov. Zabave v stilu kozmopolitstva, ki so zajele  Slovenijo so doprinesle novo svežino.  Enačba tistega večera je bila: prestižni glasbeniki plus odlična glasba in pravljična dekoracija je enako nepozabljiva zabava.

Akustična melodija z nepričakovanim

Več tisoč mladih in starih je plesalo tisto soboto  na glasbo trenutno najboljših DJ-ev iz celega sveta. Našlo se je za vsakega nekaj…od minimalizma, hardcore trance ect pa tudi komercialne hite zavite v melodije plesne glasbe.

Sam vrh Red X-mas partyja je bil okrog 3 zjutraj, prehod med nastopoma glavnih zvezdnikov, Armina van Buurena in Ferryja Corstna.  Oba svetovno priznana didžeja sta nekaj minut kar hkrati vrtela na odru. Sicer je javno dobro znano, da se družita tudi v zasebnem življenju in pogosto skupaj ustvarjata v studiu, a da bi dva tako priljubljena mojstra elektronske glasbe za mešalno mizo videli kar hkrati, si ni upal naglas pričakovati nihče…kapo dol,fanta.

Občinstvo je norelo v evforiji, da je že vse mejilo na popolnost, pa so se prav takrat izpod stropa dvorane dobesedno usuli rdeči konfeti. Vsak obiskovalec je začutil utrip in energijo mešalcev plošč.

Peklensko-nebeško!

No ni bili samo peklensko dobro, ampak tudi pravljično. Dvorano je krasilo preko 300 velikih rdečih balonov, srebrni lestenec, velikanski kozarci in rdeči trakovi. »To je ena najlepših dvoran, kar smo jih kdaj videli,« ni mogel skriti navdušenja niti menedžment Armina van Buurena.

rxp2012_fotoMiroMajcen001-(

Nagradnja Red Party-jev je bil tokrat še nastop vrhunskih akrobatskih plesalcev in plesalk, ki so ob odru in nad njim uprizorili mojstrski šov, prav takšen, kot ga poznamo iz slavnih klubov na Ibizi.

Da dogodki res postajajo mednarodni potrjujejo tudi obiskovalci, saj če si se le malo začel pogovarjati z ljudi si lahko ugotovil, da jih čedalje več prihaja iz tujine, tokrat je bila še posebej močna zasedba iz Italije in iz Hrvaške.

Sicer se je spektakel  končal šele proti jutru, a se še takrat  žur ni končal. Ko sem zapuščala dvorano se je namreč, kar mrgolelo pogovor kam vse se gre na afer-party.

P.s.: V soboto 21.12., vljudno vabljeni na DJ time x-mas party…se vidimo!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s