Festivali 2013: METALDAYS

Posted: 18/01/2013 by Ej!KArtica in KULT-muska
Oznake: , , , , , , ,

Tudi letos lahko pričakujemo pestro festivalsko dogajanje pri nas in pri naših bližnjih sosedih in karte za marsikateri festival že čakajo. Da pa bo lažje izbrati, smo ti pripravili posebno rubriko Festivali 2013 v kateri ti bomo predstavili različne festivale. Pa začnimo v Tolminu z METALDAYS!

Sotočje, plaža in metal

metaldays4Festival METALDAYS bo potekal v idiličnem okolju sotočja reke Soče in Tolminke. Da bi bil počitniško festivalski občutek čim boljši je organizator poskrbel, da bosta obiskovalcem na voljo plaži za ohladitev in relaksiranje. Od 21. julija do 27. julija pa boš lahko poleg namakanja in poležavanja na rečni plaži doživel/a tudi vrhunske nastope najrazličnejših glasbenih skupin.

Kdo vse pride?

No z najrazličnejšimi skupinami nikakor nimamo v mislih kakšnih pop ali narodnozabavnih skupin, ampak tistih, ki se jim po žilah preteka nekaj posebnega. Tako kot je poseben festival so torej posebni tudi njegovi nastopajoči! Ne zamudi:

metaldays24ARM, Attick Demons, Aura NOir, Bliksem, Bloodshot, Dawn, Candlemass, Cold Snap, Cripper, Dark Salvation, Emergency Gate, Ensiferum, Enslaved, Graveworm, Herfst, Insahn, In Flames, Kissin Dynamite, Legion of The Damned, Leprous, Lock Up, Mayhem, Meshuggah, Metastasis, Mustasch, My Dying Bride, Nightmare, Nya, Onslaught, Orange Golbin, Otargos, Overkill, Parasol, Caravan, Pentagram, Powerwolf, Primordial, Shining, Soen, Soil work, Sonata Artica, Steel Engraved, Subway to Sally, Svart Crown, Torche, Tsjuder, Turisas, Unleashed

Goodbye METALCAMP, Hello METALDAYS!

METALDAYS-logogifNikar ne jokaj za dobrim festivalom METALCAMP-om saj je njegov edini pravi naslednik festival METALDAYS. Zakaj? Tisti, ki stojijo za METALDAYS so naši stari znanci iz METALCAMP-a! Srce tako ostaja na pravem mestu in dobro delo se nadaljuje. Torej skrbi so odveč, kljub temu pa vseeno pravočasno poskrbi za karte 😉 saj je velika možnost da bo festival razprodan. Če pa ti primanjkuje cekinčkov ali rad/a igraš na srečo spremljaj nagradne igre, morda se ti želja uresniči!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s