Ker za sabo puščajo sladko sled …

Posted: 06/02/2013 by mancazobavnik in GRAVItacija
Oznake: , , , , ,

Si za dobrodelnost? Naj ti prijazne prostovoljke predstavijo svoje poslanstvo. Pravijo, da je mladost norost, a so mnenja, da je tudi čas, ko pričnejo mladi graditi na boljši prihodnosti, tako da pomoči potrebnim ponudijo roko, iskren nasmeh ter topel objem. To je moto Sladke sledi.

Kdo sploh so?

So ekipa mladih nadobudnih prostovoljcev pod skupnim imenom Sladka sled, ki jih je medsebojno povezal slovenski pevec Omar Naber. Ekipa je nastala na zanimiv način: Fanice priljubljenega slovenskega glasbenika so opazovale kako imajo glasbeniki v tujini različne fundacije, a ker je ustanovitev le te zapletena in finančno zelo velik strošek, so se odločile za ekipo Sladke sledi v okviru Omarjevega fancluba. Tako so pod njegovim okriljem in počnejo ravno tako dobre stvari kot npr. raznorazna društva. Naber  je prvi glasbenik v Sloveniji s takšnimi fani.

……………….
Njihovi cilji?

Njihov osnovni namen je širiti zadovoljstvo med ljudi, ter jim s preprostimi dejanji na obraz priklicati nasmeh. Na poti njihovega delovanja imajo veliko željo se vključevati in povezovati z dobrodelnimi in s humanitarnimi organizacijami od skrbi za najmlajše do pomoči starejšim in medgeneracijsko povezovati ljudi. Njihov izbran glasbenik je dobrodelno zelo aktiven od obiskovanja otrok do dobrodelnih koncertov, kar jim je v zelo velik zgled in motivacijo.

Kje jih lahko najdete?

Na pričetku njihove poti so bili prisotni na Koroškem, Primorskem in Gorenjskem. Moč glasbe je povezala mlade iz različnih koncev Slovenije. V stik z njimi lahko pridete preko kontaktov navedenih na njihovi spletni strani :).

sladka sled

Podaj roko sočloveku (25.1. – 26.3. 2013)

V sodelovanju z Društvom za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice organizirajo vseslovensko humanitarno akcijo zbiranja toplih oblačil in hrane imenovano Podaj roko sočloveku. Prostovoljci ekipe Sladke sledi bodo skupaj z Omarjem Naberjem na dan zaključka humanitarne akcije 26.3.2013 obiskali Kralje ulice.

Za več informacij in sodelovanje obišči njihovo spletno stran.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s