Festivali 2013: Punk Rock Holiday

Posted: 22/02/2013 by Ej!KArtica in KULT-muska
Oznake: , ,

Tokrat ti v rubriki Festivali 2013 predstavljamo Punk Rock Holiday. Seveda je vse skupaj še daleč, ampak karte so že v prodaji :). Zadnjič smo ti predstavili festival Metaldays, ki se bo odvijal v idiličnem okolju. No tudi festival Punk Rock Holiday bo na isti lokaciji, seveda ne ob istem času.

Kdaj, kje, koliko je karta?

Festival bo potekal med 10. in 14. julijem v Tolminu. Natančneje na prelepem Sotočju! To bo že tretji Punk Rock Holiday, ki bo postregel s pestrimi koncerti in seveda zabavnim festivalskim dogajanjem. Štiridnevno koncertno  šotorjenje oziroma “najbolj nore počitnice” so lahko tvoje…če kupiš karto :). Kot pravijo na svoji uradni spletni strani je cena festivalske vstopnice 78 €. Če si želiš še majčko, potem boš moral/a odšteti 88 €. In kaj lahko poleg čudovitega Sotočja dobiš za to?

punkrockholiday

Nastopajoči…

Festival je s svojimi prvimi koraki dodobra presenetil marsikoga, saj sta bila na prvem Punk Rock Holiday gosta dva top banda. Seveda govorimo o NOFX in Bad Religion, ki sta privabila več kot 5.000 obiskovalcev. Lansko leto festival ni postregel s tako zvenečimi imeni punk rock scene je pa kljub temu ustvaril edinstveno vzdušje na dveh koncertnih odrih s kar 46 različnimi bandi. In kakšen bo ta underground punk festival letos?

” The gathering of Punk Rock bastards has just begun…” so zapisali pod listo nastopajočih. Ta zaenkrat pravi, da pridejo Anti-Flag, Argies, Astpai, Atlas Losing Grip, City Saints, H2O, Implants, Madball, Snuff, Strike Anywhere, Swingin Utters, The Casualties, The Menzingers, YOUR BAND, Your Demise. Vsekakor to še ni končni seznam, sploh če upoštevamo obseg nastopajočih v letu 2012 manjka še okoli 31 bandov :), vendar nikar ne dvomi o širjenju liste nastopajočih!

Festival Punk Rock Holiday seveda ni za vsakega oziroma vsak okus. Tudi ni za vsak žep, če je tvoj tudi bolj bogi ti svetujemo, da pozorno spremljaš nagradne igre. Lani jih je bilo kar nekaj…so good luck!

………………..

Si bil/a na Punk Rock Holiday lani ali predlani? Potem pa hitro en komentar! 😀

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s