New Girl

Posted: 06/03/2013 by malaanja in KULT-film
Oznake: , , ,

Dobro leto in pol mineva odkar je na naše (računalniške) ekrane stopila Jessica “Jess” Day. Prisrčna humoristična nanizanka je marsikomu prirasla k srcu, glavno igralko pa popeljala med zvezde.

Ohhh, ta Jess!

newgirlKadarkoli se spomnim na to nadaljevanko, se moram nasmehniti. Nikakor ne štejem New Girl med top humoristične nadaljevanke, saj je humor v njej preprost in velikokrat predvidljiv. New Girl pritegne s svojo lahkotnostjo in pozitivizmom. Za vse to pa se lahko zahvalimo glavnemu liku, Jess. Torej Jessica Day: prisrčna, pozitivna, otročja, igriva učiteljica ostane brez stanovanja. Natančneje: fant jo prevara. Preseli se k svoji najboljši prijateljici Cece, ki je manekenka. Tudi njene cimre so manekenke, kar za Jess ni najboljše okolje za dvig samozavesti…

Nick, Schmidt in Winston …

postanejo Jessini novi cimri. Vsak po svoje poseben in odbit. Nick je nemaren in večinoma slabe volje, Winston je bivši profesonalni igralec košarke in Schmidt, ki je…poseben. Zooey Deschanel (Jess) in Max Greenfield (Schmidt) sta si za svojo igro v nadaljevanki prislužila kar nekaj nagrad in nominacij. Na kratko je to več ali manj vse o nadaljevanki New Girl.

Če iščeš zabavno preprosto nanizanko ti vsekakor priporočam New Girl!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s