Manca in Benjamin Izmajlov zablestela

Posted: 22/04/2013 by mojcaprigl in KULT-muska
Oznake: , , ,

V prijetnem vzdušju majhnega, intimnega prostora v Domu kulture MuziKafe na Ptuju se je v petek, 12. aprila 2013 odvil eden izmed koncertov v sklopu projekta 100 srčnih koncertov. Koncerti se odvijajo širom Slovenije, praviloma v manjših mestih in krajih.

Poslušalce je Manca v krasni rdeči obleki navdušila s sanjskim vokalom, njen mož pa z vrhunsko izvedenimi skladbami na violini. Nastopila sta tako posamezno kot skupaj ter koncert popestrila in obenem obujala spomine z zanimivimi anekdotami in pripetljaji.

Foto: Mojca Prigl

Foto: Mojca Prigl

Od narodno zabavne glasbe do glasbe iz muzikla
Foto: Mojca Prigl

Foto: Mojca Prigl

Repertoar odpetih in odigranih skladb je obsegal globok spekter različnih stilov in žanrov. Košček performance-a so sestavljali Avseniki in njihova znamenita skladba Tam kjer murke cveto, Domiceljeva že ponarodela pesem Slovenskega naroda sin in venček slovenske filmske glasbe.

Za konec je Manca publiko očarala še s pesmijo Don’t cry for me Argentina in slovitega muzikla Evita in tako zaključila resnično srčen in navdihujoč dogodek.

Zakonca Izmajlov sta s čarobnim nastopom med publiko posejala pridih nostalgije, vonj po morju, spomin na “tiste stezice” in napolnila prostor s pozitivno in sproščujočo energijo.

www.muzikafe.si

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s