Gremo na Lampiončke!

Posted: 17/05/2013 by Maja Lamovšek in KULT-art, KULT-muska
Oznake: , , , , , , , ,
Študentski dogodek, ki vsako leto pritegne mlade in mlade po srcu se že napeto približuje! Lampiončki imajo že izjemno dolgoletno tradicijo in se vsako leto ponašajo z velikim številom obiskovalcem, saj s svojim izredno zanimivim in pestrim programom privabijo tudi obiskovalce  izven štajerske prestolnice…
Kaj? Kdaj? Kje?
Dogajanje se bo pričelo v torek, 21. maja že zgodaj popoldne, kjer bodo v okolici Štuka v Mariboru potekale Lampiončkove igre s športno in zabavno tematiko.  Igre se bodo pričele ob 13. uri in nedvomno se splača sodelovati pri odlično zastavljenih in zanmimivih igrah ali pa se vsaj pridružiti kot gledalec.  Zvečer pa se zabava seveda prestavi na Mariborski otok, kjer se bo tudi odvijal osrednji del dogajanja.
Kdo?
ŠOUM  vsako leto znova poskrbi za organizacijo projekta in vse glasbene okuse, zato bodo zabavno dogajanje in številni koncerti ponovno predstavljeni kar na treh odrih. Na glavnem odru bomo tako lahko prisluhnili Mi2, Mambo Kings, Adi Smolarju in še (zaenkrat) skritemu zvočnemu presenečenju. Ljubitelji elektronske glasbe pa se bomo med drugimi zabavali tudi ob ritmih Christopherja Lawrenca, Reakyja in Immortala. Seveda pa ne smemo pozabiti še na ustvarjalce mariborske glasbene scene, ki bodo zasedli tretji oder, kjer se bodo predstavili zmagovalci natečaja Šourock ’13, simpatični Hulahoop, s svojim energičnim funky pop-rockom, Alice blue, Wyleshade, Strike a fire in ostali.
Lampiončki
Kjer bomo vsi, pridi tudi ti! Se vidimo!
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s