Tradicionalni Lampiončki uspeli

Posted: 29/05/2013 by mundasara in GRAVItacija, KULT-muska
Oznake: , , , , , ,

Največji študentski žur. Študentski praznik. Nora zabava za vsakogar. Lepo vreme in sončna očala. ŠTUK. Lampiončkove igre. Druženje na ploščadi ob pijači in čevapčičih. Odlične glasbene skupine na treh odrih. Žur do jutranjih ur. Vse to so tradicionalni Lampiončki., ki so že 33. leto zapovrstjo odlično uspeli.

Organizatorji našteli 18.000 obiskovalcev

Vsak pristen študent se je v torek, 21. maja 2013 udeležil Lampiončkov. Bodisi za uro, dve ali pa je vztrajal vse do ranega jutra. Pestrega dogajanja vsekakor ni manjkalo.

Popoldan so se odvijale Lampiončkove igre, ki so jih zaznamovale borbene ekipe, zabavne igre, športen duh in ekipa Smrkci, ki so domov odšli z zmago. Istočasno je večina študentov že začela skupno druženje na ploščadi v študentskem kampusu, kjer so grilili, se zabavali, peli in veselili. Ob dobri družbi se je dan hitro prevesil v večer, ko smo se preselili na Mariborski otok, kjer so na treh odrih potekali koncerti. Največji žur so na glavnem odru naredile domače skupine. MI2 so ponovno navdušili svojimi največjimi uspešnicami, kot so Odhajaš, Sladka kot med, Pojdi z menoj v toplice in druge. Skupina Mambo Kings je z največjimi glasbenimi hiti poskrbela, da je zabava trajala do zgodnjih jutranjih ur. Kot gosta gosta presenečenja pa so organizatorja v Maribor pripeljali Alfi Nipiča. Veliko zanimanja je bilo tudi na Elektronskem  in Mariborskem odru, kjer so se predstavili še neuveljavljeni mariborski bandi. Mariborski otok je ponujal za vsakogar nekaj, zato ni čudno, da se je iz ure v uro število obiskovalcev večalo, okrog polnoči naj bi bilo po besedah organizatorjev na prizorišču kar 18.000 obiskovalcev!

Še zadnja velika žurka pred izpiti
Foto: DOSTOP.si

Foto: DOSTOP.si

Lampiončki so za nami, tisti najbolj zavzeti žurerji so preživeli tudi rehabilitacijo po naporni noči 🙂

Skupina MI2 v eni izmed pesmi poje:

Dobro vem, da od spominov bolj otožno se živi.

S to mislijo so me spomnili, da na vsakem koraku zbiramo spomine na najlepša leta študija, zato se moramo zdaj le še potruditi, da bodo del študentskih spominov tudi odlično opravljeni izpiti.

Lampiončki so nam zagotovo dali dovolj energije za učenje!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s