Kaj dogaja – kdo mesto osvaja?

Posted: 31/05/2013 by andrejamotaln in GRAVItacija
Oznake: , , ,

Jeeeee, šola in študij se že bližata h koncu. Še zadnjim bitkam za lepe ocene pa koooončnoo sledi oddih in brezskrbna zabava – ki si jo definitivno VSI upravičeno zaslužimo 😉

Samo da dogaja…

Prvo vprašanje, ki se nam porodi pa je – kam bi lahko šli? Vsekakor nekam, kjer bi se imeli fajn, da bi lahko preplesali in prepevali do poznih jutranjih ur. Torej TJA – kjer se nekaj norega DOGAJA!

Foto: Bojan Pipalović (studentarija.net)

Foto: Bojan Pipalović (studentarija.net)

Zato predlagam, da si na študentarija.net/infoscena/ ogledate napovednik dogodkov, ki sledijo v teh lepih in vročih mesecih. Lahko sodelujete tudi v njihovih nagradnih igrah in si z malo sreče priigrate kakšno mega vstopnico za koncert. Če vas zanima, kako je bilo na kakšnem preteklem žuru (ko vas seveda ni bilo zraven), si lahko potešite svojo radovednost z ogledom najnovejših fotk z žurov, koncertov in festivalov ipd. hkrati pa še na njihovi spletni strani preverite, kateri klubi v Sloveniji so trenutno najbolj »in«.

Lačen si fullll drugačen…

Če se odpravljate na potep na drug konec Slovenije, si pod rubriko prehrana oglejte celotno ponudbo gostinskih lokalov, ki nudijo študentske bone in kolikšno je doplačilo pri posameznih menijih.

Delo?

Prav tako je njihova stran več kot super za brskanje vseh novih in starejših zaposlitvenih oglasov. Vsa aktualna študentska dela so zbrana na enem mestu, tako da vam ni potrebno iskati po posameznih študentskih servisih. Tisti, ki pa ste (žal) trenutno ostali brez statusa, pa lahko pridobite informacije o prostih delovnih mestih.

Študijsko gradivozapiski

V nasvet: na študentarija.net so na voljo tudi učna gradiva – zapiski in vsebine za opravljanje posameznih izpitov. Dodane pa so tudi že nekatere pripravljene seminarske naloge 😉 Saj veste, da bo naslednje leto študij čim lažji!

Naj bo to poletje sončno, pestro, drzno in polno lepih dogodivščin! 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s