Banka idej

Posted: 12/06/2013 by Ej!KArtica in GRAVItacija, Jaz podjetnik
Oznake: , , , ,

Lokalni sklad za mlade z idejami – Banka idej zagotavlja manjša finančna sredstva za projekte, ki jih pripravijo in izvedejo mladi med 18. in 29. letom starosti, projekti pa doprinašajo k razvoju mariborske lokalne skupnosti ter so trajnostno in družbeno naravnani. Projekt, ki je v času krize in zmanjšanih možnosti za mlade, več kot dobrodošel!

Projekt mladih za mlade

Namen Banke idej je sofinanciranje idej mladih, ki niso pravne osebe, imajo pa idejo za izvedbo manjšega projekta v lokalni skupnosti. Namenjeni morajo biti povezovanju in sodelovanju mladih, oživljanju mladinskih aktivnosti, izboljšanju kvalitete življenja mladih ter prebivalcev Mestne občine Maribor ter nenazadnje spodbujanju in razvoju prostovoljstva. Nanj se bodo lahko prijavili mladi v starosti od  18 do 29 let, s stalnim ali začasnim prebivališčem v Mestni občini Maribor, ki bodo želeli uresničiti idejo na področju izobraževanja, kulturnega ustvarjanja, družbe, zdravega načina življenja in naravoslovja.

banka idej 2Je nov projekt tako v lokalnem prostoru kot na nacionalni ravni, njegove aktivnosti pa bodo pomembno prispevale k razvoju celotne lokalne skupnosti. Banka idej  predstavlja mnogo več kot samo podeljevanje finančnih sredstev – predstavlja celovito podporo in usposabljanje mladih, da lahko dosežejo svoj polni potencial in postanejo aktivni sooblikovalci svojih skupnosti. Poleg zagotavljanja manjših finančnih sredstev  bo Banka idej doprinašala tudi k večanju in krepitvi kompetenc, znanj in veščin mladih skozi proces realizacije lastnih idej.

Imaš idejo?

banka_idejMladi imate veliko idej, a premalo finančnih sredstev za realizacijo le teh, zato Banka idej vabi vse mlade, ki ustrezajo razpisnim pogojem, da prijavijo svoje ideje in samostojno izvedejo projekte! Prijave na poziv za sofinanciranje projektov se zbirajo do 30. junija 2013!

Več informacij: http://www.banka-idej.si/

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s