Kamfest – festival z razgledom!

Posted: 14/08/2013 by mancazobavnik in GRAVItacija, KULT-art, KULT-muska
Oznake: , , ,

Si že slišal/-a za Kamfest? Naj te povabimo – ne bo ti žal.

Kamfest-velika1Kulturno društvo Priden možic, osrednji kulturni ponudnik v občini Kamnik, letos avgusta pripravlja jubilejni, že 10. poletni kulturni festival Kamfest. Največje poletno druženje v regiji bo med 9. in 18. avgustom 2013 ponudilo pester program z več kot 70 dogodki, ki bodo na prizorišča v Kamnik privabili več kot 25.000 obiskovalcev z bližnje in daljnje okolice.

Celoten program festivala je objavljen na spletni strani www.kamfest.org, nekaj poudarkov pa najdete v naslednjih vrsticah…

– Otroški oder bo postavljen v idiličnem okolju Keršmančevega parka, kjer lahko otroci in družine mirno uživajo na velikih travnatih površinah ob Kamniški Bistrici in se udeležijo številnih ustvarjalnih in športnih delavnic. Vsak dan pa si bodo ob 18. uri lahko obiskovalci ogledali predstavo za otroke – obiskalo nas bo Gledališče iz desnega žepka, Gledališče Unikat in mnogi drugi.

Otroski-oder1

 Samčev predor bo zopet prostor za predstavitev lokalnih sodelujočih – od plesnih vložkov, športnih tekmovanj in tolkalskih projektov. Vsak dan ob 19.30.

– Glavni oder je oder z razgledom, saj se bodo obiskovalci do njega morali povzpeti do Malega gradu. Tam pa jih čakajo slovenske in tuje glasbene zvezde: Vlado Kreslin, Zmelkoow, Nadeah (polovica francoskega dueta Nouvelle Vague), Manouche, Suuns (Kanada). Vsak večer ob 20.30.

– Večerni oder pa se seli nazaj v staro mestno jedro Kamnika, na različnih prizoriščih bodo med drugim nastopili Sea + Air (NEM+GRČ), Kirsty Almeida (VBR) in domači Artbeaters, večere pa bodo popestrili tudi najboljši slovenski stand up komiki.

– Grad Zaprice pa je novo prizorišče, ki bo kamfestovsko dogajanje pripeljalo tudi v okvir idiličnega ambienta gradu Zaprice. Prevladovali bodo kino večeri, ki nastajajo v sodelovanju z Mestnim kinom Domžale, obiskovalci pa so si že lahko ogledali tudi monokomediji Jamski človek in Star Fotr (SiTi Teater BTC).

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s