Vsakdo ima svoje sanje, ki si jih nekega dne želi uresničiti. Svoj hobi razviti v posel in delati z veseljem ter navdušenjem so želje slehernega posameznika. Če pa že nekaj časa konkretno razmišljaš o svoji ideji in ne veš, kako bi jo realiziral ter financiral– potem si ob pravem času na pravem mestu.

Osvoji 10.000 € za svoje sanje

KD Skladi to jesen organizirajo natečaj Vse = mogoče, kjer imaš možnost z dobro napisano zgodbo predstaviti svoje sanje, saj je z dobrim načrtom res prav vse mogoče! Na spletni strani KD Skladi prisluhni zgodbam že sodelujočih, žirantom ter ambasadorjem omenjenega natečaja in se zavedaj, da VSE = MOGOČE, če te le ni strah pokazati in dokazati svoje sanje!

vsejemogoce

Prvi koraki k uspehu

Matjaž Gantar, Aljaž Pegan, Nina Šušnjara, Elvis Halilović, Staš Stankovič, Katarina Mala in Kristina Kočetso v kratkem videu zaupali kakšne so (bile) njihove sanje in ovire skozi katere so se prebijali ter hkrati podali koristne nasvete za uspeh.

Ravno danes je pravi trenutek za odločitev

Vabljeni vsi inovatorji po duši in srcu, umetniki, filantropi, športniki ter ostali ustvarjalci. Sodeluje lahko vsak, ki ima jasno vizijo in močno željo. Zatorej pogumno razmisli o svojih sanjah in si začrtaj konkretne korake!

Napiši svoje sanje in kako jih nameravaš uresničiti, deli svoje sanje na Facebooku ter zbiraj ‘lajke’ in se poteguj za super nagrade. Glasovanje se zaključi 14. oktobra 2013, teden kasneje pa bo znan izbor šestih finalistov, ki se bodo potegovali za glavno nagrado 10.000 €! Finalno glasovanje pa se zaključi 3. novembra 2013.

Za več informacij klikni tukaj.

Naj se vse, kar je nemogoče, spremeni v JE mogoče! 😉

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s