Pot do prve zaposlitve z video CVjem

Posted: 28/10/2013 by Ej!KArtica in Jaz podjetnik
Oznake: , ,

Iščeš zaposlitev? Razmišljaš o Evropski prostovoljni službi v tujini? Bi se rad predstavil na zanimiv, nov in privlačen način? Se ti zdi tvoj CV pust in dolgočasen? Ni problema! Pridruži se nam na delavnici, kjer te bomo naučili izdelave posebnega in atraktivnega CV-ja, ki bo temeljil prav na tvojih prepoznavnih prednostih!

Želimo ti pred­staviti orodje za aktivni poseg v reše­vanje položaja brez­posel­nosti med mladimi. Želimo ti pokazati kako lahko s poz­na­van­jem last­nih pred­nosti in sla­bosti in s pošteno ter orig­i­nalno pred­stavitvijo upaš na boljši odziv pri poten­cial­nih delo­da­jal­cih. V čem si torej ti najboljši? Kaj te žene, kaj nago­varja? Na vse to in še več bomo sku­paj odgov­o­rili na delavnicah, kamor si povabljen k aktivnemu sode­lo­vanju! Sku­paj bomo pos­neli video CV, ki je kreativna oblika živl­jen­jepisa, saj pred­stavi tvoj način sporočanja, tvoje strasti, ideje, samoza­vest in oseb­nost. Zato ne čakaj in se čim­prej pri­javi na nasled­njo delavnico!

Letos bosta v okviru Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 organizirani kar 2 delavnici:

  • v soboto, 9. novembra 2013 od 10:00 do 17:00 ure

ali

mkc_2b-150x83

  • v nedeljo, 10. novembra 2013 od 10:00 do 17:00 ure

Obe delavnici bosta potekali v prostorih MKC Maribor, Ob železnici 16!

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica Video CV je novost v Sloveniji in je namenjena mladim do 30. leta, ki iščejo prvo zaposlitev ali tistim, ki se odpravljajo na EVS v tujino.

Kako bo delavnica potekala?

globe

V dopoldanskih urah se bomo poglobili v tvoje izkušnje, cilje, formalna in neformalna znanja, spretnosti in želje. Zanimalo nas bo kaj in kje si želiš delati? Kako to doseči in katere so tiste tvoje super lastnosti, ki jih moraš izpostaviti v svojem CV-ju. Prebrskali bomo tudi med tvojimi aktivnostimi, kot je na primer prostovoljstvo, šport, gledališče, glasba,… saj to veliko pove o tebi in je vsekakor omembe vredno. Popoldanski del delavnice bo bolj tehnične narave in sicer sama izdelava Video CV-ja. Bomo snemali, montirali in uporabljali Windows Movie Maker. Združili bomo vse kar smo se naučili v prvem delu delavnice in naredili edinstven in prepričljiv Video CV.

Prijava?

Torej! Itak, da prideš 🙂

Prijavi se preko e-maila info@ejkartica.si ali telefona 01/23 22 312, 051 819 110 najkasneje do 05.11.2013 in ne pozabi pripisati za katero delavnico se prijavljaš – sobotno ali nedeljsko!

Število mest je omejeno zato bomo upoštevali prijave po principu kdor prej pride, prej melje!

Cena?

Delavnica je za mlade med 15. in 30. letom brezplačna, zato sploh ne odlašaj in aktivno ter kreativno poseži v svojo zaposljivost!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s