Največje brucovanje v Sloveniji: BRUC 2013

Posted: 30/10/2013 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , ,

Vpisi so zaključeni, inskripcije nabrane, brucke brsteče kot še nikoli doslej :)… Skratka, čas je za tradicionalno največje vseslovensko brucovanje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

bruc2013

BRUC 2013 prinaša dober ducat prekaljenih glasbenih mojstrov, ki vas bodo zabavali v dveh arenah. Glavni oder bo rezerviran za rock, pop, in urbane rime, medtem ko bodo na manjšem kraljevali elektronski ritmi. Na glavnem odru bodo letos nastopili Big Foot Mama, Dan D, Trkaj, Pero Lovšin, Da Phenomena in Muff, za iskrenje pet in seksi pozibavanje bokov v plesni areni pa bodo poskrbeli Gramophonedzie, Sharkastique Tunes aka Shark, Jaka & Sylvain, Angel Anx, Alex Cvetkov in Daniel Greenx.

FOTO: Goran Petrasevic

FOTO: Goran Petrasevic

Usodni dan je sreda, 6. novembra s pričetkom ob 20.30 uri. Pričakujte študentom prijazne cene pijač in žur, o katerem se bo govorilo vsaj do prvega izpitnega roka. Vstopnice lahko kupite na vseh Eventimovih in Petrolovih prodajnih mestih, v UFO baru v Rožni dolini in pri pooblaščenih prodajalcih na fakultetah. Cena vstopnice v predprodaji je 7 evrov, na dan dogodka pa bo že nekoliko dražja …

Več o samem dogodku pa najdeš tukaj!

Se vidimo na BRUCU! 🙂

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s