Zvezdni prah!

Posted: 27/02/2014 by mancazobavnik in KULT-muska
Oznake: , , ,

Intervju z glasno in strastno pevko Neisho. O novem videospotu, projektih… v nenavadnih dimenzijah in sferah? Oceni sam/-a.

neishaNeisha, živjo! Zvezdni prah – za Vesoljke in kavboje? ( P.s.:  Naslov njene aktualne CD plošče! )

Vsem nam – vesoljkam in kavbojem in ostalim, ki smo jim všeč. Tudi tistim, ki jim nismo, pa si dajo vseeno opravka z nami 🙂

Če ti dam izziv, da ob poslušanju melodije nariši sliko – kaj bi nastalo?

Najbrž prazen list, ker bi hotela narisati belo svetlobo 🙂

Besedilo je tudi nekaj unikatnega. Če bi ga skušala »prevesti« v knjigo – kakšna zgodba bi nastala?

Zgodba o majcenih človečkih z velikimi vprašanji oz. teorija o teoriji, ki je ni. So samo bolj ali manj prepričljive zgodbe. Vsak živi v svojem svetu (je produkt okolja) in si dopušča verjeti v to ali ono, kar ga pač prepriča oz. kar pri njemu ‘deluje’. Ljudje dostikrat odgovore iščemo v tavanjih v svetu energij, ampak ‘nazaj’ pridemo s še več vprašanji.

Sporočilo videa?

Iz zemlje se izstrelim v vesolje, tam ‘modrujem’. Se prikazujem, kot hologram in potem sveže ‘informirana’ pristanem nazaj… no nekaj takega 🙂 Važno je, da je DRUGAČE. Malo bolj fiktivno.

Kaj loči spot od vseh ostalih?

Predvsem moja vizualna podoba ter način dela. Vse je bilo snemano na »green screen« in zelo obdelano. Je veliko animacij in post-a, cca. 2 meseca klikanja je za tem izdelkom. Spot je tudi del diplomske naloge režiserja Marka Maaga na ALUO.

Najbolj smešen trenutek snemanja?

Ko sem si mogla z akrilno zeleno barvo cel obraz premazat. Komaj sem jo dol spravila. Režiser pa ni niti enega kadra uporabil. Tudi najdba blond lasulje v fundusu ni zanemarljiva 😀

Najbolj zanimiv dogodek iz seta?

Naše eksperimentiranje z outfiti-na način ‘less is more’, kar nekaj kože je v spotu, ampak pri make up-u se je pa zataknilo. Všeč mi je pretiravanje, saj vendar snemamo in jaz nisem malenkostna oseba, kar se tiče nanašanja make-upa. Obožujem igro barv in transfomacij.

V videu imaš polno simbolov – razložiš?

Od majevskega koledarja do vilinskega kroga. Marsikaj se pojavi direktno ali indirektno. Tudi to nekako simbolizira našo povezanost preko simbolov, amuletov, malikov ipd. z energijami.

Hvala.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s