ŠVIC 2014

Posted: 14/04/2014 by mancazobavnik in GRAVItacija
Oznake: ,

Največji festival na Dolenjskem bo 11. in 12. julija idilično dolinico blizu Čateža pri Trebnjem spremenil v pravo središče festivalskega dogajanja. Dvanajsta poletna zgodba, ki se nadaljuje v okolici Turistične kmetije Obolnar, v drugem vikendu julija, vabi na popoln odklop ob dveh večerih najboljših tujih in domačih glasbenih skupin in neštetih dnevnih aktivnosti na prostem.

švicŠVIC, ki slovi po izvrstnem glasbenem doživetju, brezplačnem kampiranju in aktivnem preživljanju vikenda, že 12. leto uspešno zabava obiskovalce iz cele Slovenije.

Ko si obiskovalci zagotovijo svoj prostor pod soncem, lahko poleg kopanja v bazenu izkoristijo še dodatne aktivnosti. Športno bolj aktivni se lahko udeležijo ŠVIC turnirjev – turnirja v košarki, v nogometu in v odbojki na mivki; drugi pa si lahko brezplačno izposodijo rekvizite kot so žoge, loparji, frizbiji, pa tudi karte in druge družabne igre. Tradicionalno se na festivalu odvijajo študentske igre, ki sicer res zabavajo obiskovalce, a obenem tudi sila namučijo tekmovalce. Največja atrakcija pa je zagotovo prepoznavna ŠVIC-ova dogodivščina slip’n’slid.

švic2Tudi ko na odmaknjeno jaso pade mrak, na ŠVIC-u ni časa za spanje! Tako bodo večer najprej ogreli domačini DMP; za prave punkerje bo poskrbela izjemno uspešna hrvaška skupina Hladno pivo, ki je v preteklem letu praznovala 25 letnico delovanja; med svoje zimzelene hite nas bo nato s črno kitaro popeljal prekmurski godec Vlado Kreslin; brez obžalovanj pa nas bodo še globlje v noč pospremili tudi stari mački ŠVIC-a, skupina Mi2.

 

Po sobotnem bogatem dnevnem dogajanju bo večer otvorila skupina Anavrin. Energični Tabujevci bodo ta večer prebudili še najbolj utrujene; prav tako pa bodo za nepozabno doživetje pod odrom poskrbeli tudi najbolj znani slovenski punkrockerji Elvis Jackson. Manjkala ne bo niti najbolj vroča beograjska rock skupina S.A.R.S., medtem ko bo za izjemen zaključek 12. festivala poskrbela Zablujena Generacija.

Se vidimo čez 100 dni na ŠVIC-u!

Vir: ŠVIC

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s