Škisova tržnica 2014

Posted: 28/04/2014 by pepelkica in GRAVItacija, KULT-muska
Oznake: , ,

Zveza ŠKIS ponovno organizira največjo slovensko enodnevno prireditev za mlade na prostem, zato si 7. maj 2014 obvezno rezerviraj za Škisovo tržnico!

škisova

Škisova tržnica že sedemnajstič zapored v začetku maja prevzema travnato površino mestnega telovadišča Ilirija v Ljubljani. Dogodka se vsako leto znova udeleži več kakor 20.000 mladih z željo po spoznavanju slovenskih posebnosti in v prvi vrsti seveda zabavi s pestro družbo ob kvalitetnem glasbenem programu. Ob tem pa se ponuja tudi pokušina raznih kulinaričnih dobrot iz različnih slovenskih krajev.

škisova1Pester program

Program je razdeljen na popoldanski in večerni del. Popoldanski del bo kulturno obarvan, predstavili pa se bodo študentski klubi iz cele Slovenije, ki bodo s kulinaričnim izborom mimoidoče vabili k raznolikim stojnicam. Ob tem se bodo na glavnem odru zvrstile številne glasbene in plesne skupine, ki bodo še kako popestrile zabavne igre ter tekmovanja med študentskimi klubi.

V večernem delu pa se bo glasbeno dogajanje prelevilo v koncertni ter elektronski oder. Uveljavljenim imenom slovenske in tuje glasbene scene se bodo tako pridružili še neuveljavljene vendar perspektivne glasbene skupine.

Tako bomo letos na glavnem odru imeli priložnost prislohniti znanim rockerjem zasedbe Anavrin, impulzivnim The CapitolsKatarina Mala kvartetu, udarni kombanaciji Zlatko in Optimisti, popularni zasedbi Muff, Zoranu Predinu z ekipo Lačni Franc, francoskemu duetu Klingade, neverjetnim S.A.R.S., bandu Queen Real Tribute Band. Na elektronskem odru pa se bo pomigalo ob ritmih izstopajočih lokalnih dj-ev: BownrTrdee in MidairFelis Catus in Žak PižonYuriyAney FAneuriaNitz & Vid VaiRootsInSession in Danaji.

P.S.

Prireditev bo zaznamovala tudi okoljska odgovornost, saj je nenazadnje poskrbljeno za sprotno pobiranje in ločevanje odpadkov na samem kraju dogodka, kar pogosto pogrešamo pri organizaciji masovnih prireditev v Sloveniji.

jaz bom tam copy

 

Več o prireditvi in programu pa si lahko prebereš tukaj!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s