Nagradna igra “My Awesome Escape”

Posted: 05/06/2014 by Ej!KArtica in Planet Ej!KArtica
Oznake: , , , ,

Sodeluj v enkratni nagradni igri, ki te lahko popelje na nepozabne postolovske počitnice! Sledi povezavi, vpiši svoj e-mail naslov, izberi 3 najljubše pustolovske destinacije in to je to! Potem pa le držiš pesti 🙂

1

Hostelworld v sodelovanju z EYCA (European Youth Card Association) predstavlja nagradno igro, ki ti lahko le z nekaj kliki uresniči željo po nepozabnem potovanju po lastni izbiri! To je enkratna priložnost, da raziščeš najljubše kotičke sveta, da se kočno odpraviš na brezskrbne plačane počitnice!

Kaj še čakaš? Klik, klik in mamljive nagrade so lahko tvoje!

Kako sodeluješ?

Zelo preprosto! Sledi povezavi, vpiši svoj e-mail naslov, izberi 3 najljubše pustolovske destinacije in to je to! Potem pa le držiš pesti, saj bodo nagrajenci naključno izbrani in napoteni na sanjsko potovanje po lastni izbiri  z vsemi kritimi stroški!

Za sodelovanje ni potrebno opraviti nobenega nakupa, ti moraš le vnesti svoj e-mail naslov ter izbrati 3 pustolovske destinacije, ki te najbolj mamijo in tako se avtomatsko poteguješ za privlačne nagrade!

Nagrade

V sklopu nagradne igre bodo podeljene: 1x velika nagrada, 3 x spremljevalne nagrade in prav vsaki dan dnevne nagrade!

  • 3Velika nagrada bo podeljena srečnežu, ki bo skupaj s svojim prijateljem odpotoval na popotovanje po izbranih treh destinacij v vrednosti do 23.000 EUR! To pomeni, da s seboj povabiš prijatelja in skupaj izkoristita vrednost na vseh treh pustolovskih destinacijah, ki si jih izbral sam! V vrednost potovanja je vštetih tudi 3.000 EUR žepnine, letalske karte z vsemi taksami in doplačili, 3 izbrane pustolovske aktivnosti in še zavarovanje!
  • Spremljevalne nagrade bodo trem naključno izbranim nagrajencem omogočile potovanje na eno izmed pustolovskih destinacij v vrednosti do 6.500 EUR! Tudi v tem primeru lahko s seboj povabiš prijatelja in nagrado izkoristita skupaj!
  • Dnevne nagrade bodo podeljene prav vsak dan za čas trajanja nagradne igre! Dnevna nagrada prinese kar 100 EUR na tvoj račun, ki bodo brez dvoma še kako prav prišli za rezervacijo dopusta! Nagrajenci bodo vsak dan naključno izbrani izmed vseh sodelujočih tistega dne.

Nagradna igra traja do 30. junija 2014 do 23:59 ure!

Kaj še čakaš? Izberi svoje najljubše pustolovske destinacije tukaj in z malo sreče je katera izmed mamljivih nagrad tvoja!

Pri nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletni! Upoštevana bo zgolj 1 prijava iz istega naslova. Nagrajenci bodo obveščeni preko e-maila, ne pozabi pa, da moraš v primeru zmage potrditi prevzem nagrade v roku 5 dni! Več o pogojih sodelovanja pa si preberi tukaj.

Vso srečo!

P.s.: Povezavo le deli s prijatelji, punco/fantom, stricem in sosedi, morda te v primeru zmage povabijo na potovanje! 😉

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s